Saker man borde kunna som vuxen.

av Cecilia Folkesson

Idag tog jag med Zion till ishallen. Lite motvilligt. Jag är varken ett fan av stora samlingar barnfamiljer eller kyla. Men men.

Det började bra. Skridskor passade och inget glömt. Sen att jag glömt hur man åker skridskor… Att crawla och åka skridskor är två saker jag är kass på. Att vara kass på det som vuxen känns sådär. Crawlingen ligger först på “Vuxenskola-listan”. Det måste jag ta tag i.

Tillbaks till skridskorna. Det fanns som tur var små träställningar att att åka runt och stötta sig med. Jag och Zion delade en sån och gled runt över isen. Sen vände turen. Face plant och näsblod. Så klart.

 

20130224-194537.jpg

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Starka Pappan 25 februari, 2013 - 11:10

Isen är hård och i början har man mycket kontakt med den. När våra tjejer skulle börja åka gick vi till isbanan och “övade på att ramla”. Inte på det sättet att vi lärde dem någon fall teknik men det blev mindre gnäll om ömma bakar när de kände att ramla var en naturlig del av åkningen.

Svara
Cecilia Folkesson 25 februari, 2013 - 20:45

Bra idé. Mer ramla på baken och mindre face plant 😉

Svara
Evelina 25 februari, 2013 - 17:59

Borde och borde…. man borde kunna sånt man är intresserad av 😉 Jag har Aldrig kunnat stå på ett par skridskor! Helt värdelös på det och kommer nog alltid att vara! 😛

Svara
Cecilia Folkesson 25 februari, 2013 - 20:46

Haha, sant 😉
Fast ändå kul att va bra. Crawla ska jag bli bra på. Nån gång,

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More