Ugnsrostade pumpakärnor

Rostade pumpakärnor

av Cecilia Folkesson

 

Rostade pumpakärnor – supergott på sallader, i soppor eller som snacks!

Nästa gång du gör recept med pumpor eller gröper ur dem till Halloween – spara kärnorna! Supergott som topping eller äta som snacks. Du kan även göra en söt variant på dessa med t.ex. kanel och kokossocker.

 

Rostade pumpakärnor

– Sätt ugnen på 175 grader.
– Rengör kärnorna i vatten och torka torra med handduk eller papper.
– Blanda ihop kryddblandning, se recept på kryddmix längre ner.
– Häll på några matskedar olja och kryddblandning och blanda ihop.
– Bred ut på plåt och rosta i 20 min. Rör om var 5:e minut.

 

Kryddblandning

 

 

Fler recept med pumpa

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More