Kladdkaka Halloween

Kladdkaka – Halloween

av Cecilia Folkesson

annonssamarbete Bodystore

 

Om du gillar choklad – testa den glutenfria naturligt sötade kladdkaka!

Dessa kladdkaka är ett supergott alternativ till den “vanliga” kladdkakan. Sötad med dadlar och mjölet är utbytt mot mandelmjöl.

 

 

Kladdkaka – Halloween

(Form: ca 13×29 cm)

+ 50 gram mörk choklad (kan uteslutas)

 

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Kärna ur dadlarna och mixa ihop med resten av ingredienserna i matberedare.
  3. Häll smeten i en form med bakplåtspapper, blanda i hackad choklad och grädda i ca 15-20 minuter.
  4. Låt svalna och pudra över kakao.

 

 

Baka glutenfritt – fler goda recept med choklad:

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

1 Kommentar
1

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Carl 15 november, 2022 - 16:56

Hej
När du använder mörk choklad kör du raw choklad då?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More