5 vardagstips

5 vardagstips för en effektiv vecka

av Cecilia Folkesson

1. Lär på vägen. Det brukar bli en hel del transporttid i vardagen. Till och från jobb, på promenaden och till träningen. Det finns ofta massa tid att lyssna på ljudböcker. Jag brukar blanda deckare med faktaböcker för att ta mer vara på tiden. Det finns massvis med bra ljudböcker där man kan lära sig allt från hur maten påverkar kroppen till varför människorna runt dig beter sig som de gör…

boktips personlig utveckling

 

2. Matlådor Laga lite extra mat varje dag och fixa matlådor. Ett bra sätt att spara både tid och pengar. Tänk på att matlådor i plats ofta innehåller gifter som kan läcka ut i maten, speciellt vid uppvärmning. Satsa på matlådor i glas med giftfria lock istället.

matlåda glas

 

3. Ordning och reda! Trello är min favorit-app för att hålla ordning på allt. Både jobb, privat och barnens träningar etc. Gratis att ladda ner!

trello app

 

4. Ha med en vattenflaska. Vatten renar och återfuktar kroppen. Ofta slarvar man med vattenintaget. Fixa en flaska utan gifter. Glas eller rostfritt stål är bra alternativ.
klean kanteen

 

5. Handla maten på nätet. Lägg din order på kvällen och få det levererat dagen därpå. Om man veckohandlar eller storhandlar blir det ofta fraktfritt.

mat.se ekologiskt

 

 

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Therese Jensen 5 september, 2016 - 15:21

Hade utan tvivel handlat mat på nätet. Men tydligen levereras det inte dit jag bor, suck.

Svara
Cecilia Folkesson 9 september, 2016 - 14:32

Typiskt! Så smidigt när man kan beställa på nätet ju!
// cecilia

Svara
Iza 5 september, 2016 - 21:13

Fick nu en ny favvis butik, Lapland eco store! Hade inte en aning om att den ens fanns. Har du fler tips på sådana butiker?
Alt kan du göra ett inlägg om vart man hittar produkter till hem, bad, städ osv på nätet?

Svara
Cecilia Folkesson 9 september, 2016 - 14:30

Eller hur!! Älskar den. Ska göra ett inlägg om fler butiker. Håll utkik 🙂

Hälsningar Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More