Pumpabröd

Pumpabröd – Paleo

av Cecilia Folkesson
PumpaBröd på butternutpumpa och kokos

7 dl finriven butternutpumpa
4 ägg
2 dl kokosmjöl
0,5 dl smält kokosolja
1 msk pepparkakskrydda
0,5 tsk salt
1 tsk bikarbonat
1 msk pressad citron
Pumpafrön

 

Gör så här: 

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skala och riv pumpan. Blanda pumpan med ägg, kokosolja, och pressad citron.
  3. Blanda ihop kokosmjöl, kryddor och bikarbonat.
  4. Blanda ihop allt och klicka ut i en form klädd i bakplåtspapper. Strö över pumpafrön.
  5. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 1,5 timma. 

 

7 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

GoForFit 19 oktober, 2014 - 14:32

Ser verkligen supergott ut! 🙂

Svara
Marja - Baka Sockerfritt 19 oktober, 2014 - 18:22

Vilket härligt bröd! Kul idé att riva en pumpa och ha i!

Svara
Gitte/roesen.se 19 oktober, 2014 - 22:13

Det ser jättegott ut! Undrar om man kan byta ut äggen så den blir vegan? Mot banan kanske?
Gitte/roesen.se

Svara
Josefina 20 oktober, 2014 - 09:03

Har haft så mycket användning av dina recept-tips! Tack för en bra och inspirerande blogg, du är en stor förebild! 🙂

Svara
Malin 9 november, 2014 - 13:11

Hur är det med att frysa in brödet?

Svara
Cecilia Folkesson 10 november, 2014 - 08:08

Har inte testat, men det borde inte vara några problem. Smidigt att skiva innan 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More