På gymmet med bollen.

av Cecilia Folkesson

I morgon har jag ett efterlängtat PT-pass, och idag blev jag supersugen på att träna. Och vad gör man då? Man tränar. Jag har ingen aning hur länge jag kommer må så här bra och inte ha ont någonstans, så det gäller att ta tillfället i akt.

Testade löpning idag för första gången som gravid. Och det gick ju faktiskt bra. Under mina två tidigare graviditeter har jag intalat mig själv att det inte är bra att träna, och absolut inte löpning. Bara för att jag varit för lat och bekväm för att ta tag i det. Jag valde socker, soffa och Sopranos istället.

 

Hade absolut inga förväntningar på löpningen. Det blev 4 kilometer i 9 km/h. Väldigt nöjd! Avslutade med 100 knäböj.

20140319-201217.jpg

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Sara LD 19 mars, 2014 - 22:14

Grymt jobbat!
Klart det går att jogga som gravid! Min barnmorska gav mig klartecken att springa så mkt jag ville så länge det inte gjorde ont och jag fortsatte ända in i vecka 38. Ingen aning om det påverkade förlossningen, men den gick bättre än väntat (bebis kom ut 3 timmar efter vattnet gick, ingen smärtlindring behövdes). Så jag kan inget annat än rekommendera träning!
Och nu har jag världens finaste treveckors att mysa med 🙂

Svara
LottaJ 20 mars, 2014 - 07:23

Helt rätt att träna och att vara i superform när det är dags för en av dina livs prestationer. Själv tränade jag inget, lite promenader och att jag renoverade huset och så, borde nog tränat när man ser tillbaka, nu dras jag med besvär fast det var 8 år sedan senaste barnet.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More