Nyttig dessert kladdkaka glutenfri paleo

Nyttig dessert: 5 goda och nyttiga recept!

av Cecilia Folkesson

Egentligen brukar recept på nyttig dessert komma upp varje fredagar och jag hade planerat att baka en chokladpaj på kokosmjölk (fri från gluten och mejerier och paleo-vänlig) tills i morgon. Men planerna blev ändrade och nu drar vi till Stockholm om nån timma! Sitter ni inne på några grymma Stockholmstips för barnen (och även oss så klart) får ni gärna skiva de i kommentarerna. Sist hann vi med Tekniska Muséet så det skippar vi denna gång. Funderar på Vasamuséet och nån skatepool eller liknande där det är kickbike-vänligt.

Tänker även äta massa grym mat och de som står högst upp på min lista just nu är Hälsocafet Mahalo och HawaiiPoke. Några andra bra tips? Borde jag byta ut dessa två mot några andra ställen? Tack!!

 

5 recept på nyttig dessert

Här kommer 5 tips på nyttiga och supergoda desserter och efterrätter. Alla paleo-vänliga och jordgubbstårtan är LCHF-vänlig. Där kan man byta ut den extremt lilla mängden agavesirap mot annan sötning om man vill.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

 

Rå blåbärscheesecake

Kladdkaka utan mejerier, gluten och socker

Raw halloncheesecake utan mejerier och gluten

https://ceciliafolkesson.se/2016/06/23/supersnabb-jorggubbstarta/

Somriga raw cheesecakes i smarta formar

 


Gillar du sidan? Följ mig gärna på Bloglovin’ och Instagram

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Linda Nerman 25 maj, 2017 - 21:42

Vad härligt med Stockholm! Jag måste tipsa om lekplatsen på Gotlandsgatan på Söder. En fantastisk gammaldags miljö inspirerad av Per Anders Fogelströms romansvit. Senast vi var uppe besökte vi även polismuseet vilket också var spännande! Ha en fin semester!

Svara
Cecilia Folkesson 27 maj, 2017 - 11:14

HEj Linda!
Tack så mycket!! Ska se vad vi hinner med denna gång 🙂 Polismuseet ska vi absolut besöka även om det inte bli denna gång. Ha en härlig helg!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More