gravidträning

Mitt absolut bästa träningstips:

av Cecilia Folkesson

30 minuters crosstrainer, och 100 squats blev morgonträningen. Inte mer, inte mindre.
Även om crosstrainer inte är speciellt roligt, är det tillsammans med crawl de två träningssätt som är mest skonsamma under graviditeten. För mig i alla fall.

Och bästa träningsstipset:
Att bestämma vad man ska köra innan man åker och tränar.  Har man bestämt att kan ska köra tex. 30 minuters crosstrainer och 100 squats, då håller man fast vid det. Även om det går sakta. Hade jag inte varit principfast hade jag lagt av efter 20 minuter “för det var lite jobbigt, och jag var frukostsugen”.

 

20140507-090750.jpg

20140507-090802.jpg

6 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Linda 7 maj, 2014 - 11:27

Man brukar ju säga att gravida kvinnor är vackra men jösses amalia
vad det stämmer i ditt fall 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 7 maj, 2014 - 12:18

Åh vad fint sagt! Själv känner jag mig som en säl. Men tack!! 🙂

Svara
Jonas 7 maj, 2014 - 12:16

Få förunnat att se så välskötta mitt i en graviditet… Eller förunnat.. Alla som tränar vet att det är en hel del jobb och jävlar anamma bakom denna mamma 😉

Svara
Cecilia Folkesson 7 maj, 2014 - 12:19

Haha, tack 😉

Svara
Angelika 7 maj, 2014 - 14:23

Du är så otroligt vacker i din mage! Underbart att du inspirerar andra gravida att röra på sig & att äta rätt. Är så tacksam över att kunna läsa din blogg & hitta vägar till bättre hälsa!

Svara
jenny 7 maj, 2014 - 17:08

Hej Cecilia! Lite off topic; men efter flera år av ägg-ätande har jag plötsligt blivit allergisk eller känslig (gallan?) mot ägg och kan inte äta mina vanliga 2 kokta ägg till frukost längre! Är helt förtvivlad och har ingen aning om vad jag ska äta till frukost längre?! Vill äta nyttigt och helst mejerifritt… har du eller nån annan nåt bra tips?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More