Mejerifritt dag 8

av Cecilia Folkesson

Frukost:
3 kokta ägg med kokoskaffe

Lunch:
Rawfood-buffé

Middag:
Omelett på 4 ägg, parikka och rökt kalkon

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Linnéa 9 april, 2014 - 20:50

Hej Cecilia!

Vilken bra blogg du har. Jag var på en hälsoklinik igår där jag blev ombedd att endast äta den s k stenålderskosten samt att jag inte får äta ägg, socker eller mjölkprodukter/protein. Vad finns kvar? Jag ber nu om din hjälp. Vad ska man äta? Det känns som man tappar gnistan då man ska göra mellanmål, lunch och middag. Jag ska äta detta i två veckor för att utesluta vad det kan vara som min mage reagerar så starkt på.

Tacksam för din hjälp!

Med vänlig hälsning,
Linnéa

Svara
Suanne Jighem 10 april, 2014 - 07:19

Jag vill tacka för all inspiration till ett bättre leverne för mage kropp och själ!
Jag har haft problem med min mage i allt för många år nu . Allt från stressmage ..magkatarr..laktos och gluten känslig. Nu ska jag ta bort laktos helt från min kost och det var därför jag hamnade på din blogg. Jag har ju mjölk i kaffet och vill ha ett alternativ till vanlig mjölk och hittade det här plus många andra bra recept!

Har funderingar på att utbilda mig till kostrådgivare dels pga mina egna problem och för att det är så många som är i samma situation. Har kollat MF:utbildningar samt Paulúns utbildningar .Har du några bra tips?

mvh
Susanne

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More