matiga sallader

Mat jag alltid har hemma

av Cecilia Folkesson

– Innehåller annonslänkar –

 

Vi är inte speciellt bra på att storhandla, men det finns vissa saker jag ändå nästan alltid har hemma. Jag brukar bunkra upp med basvaror som jag ofta använder och har lång hållbarhet och köpa till det som behövs.

Då och då kör vi “inte handla tills allt är slut” och då kan det bli riktigt spännande middagar och luncher. Ett bra sätt att få barnen att testa nya smaker. Inte alltid det går hem såklart – men ibland kan man få till de där middagarna som sedan kommer att bli favoriter. Falafelmiddagen var en av dem.

 

 

Mat jag alltid har hemma

Kokosgrädde i tetra
Quinoa
Vitlök
Sötpotatis
Oliver
Färska örter
Kokosolja
Ägg
Glutenfritt havregryn / havremjöl
Mandelmjöl
Kokosmjöl
Buljong 
Krossade tomater
Tamari
Ekologiskt kaffe
Oddlygood Barista
Chiafrön
Avokado
Broccoli
Belugalinser
Kikärtor
Tahini
Sallad
Frön och nötter
Bra salt
Mandelsmör Crunchy
Kokosflingor

 

Vad har du för favoriter du alltid har hemma? Skicka gärna en kommentar 🙂

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:
Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More