hofsnäs

Höst, får, och crawl.

av Cecilia Folkesson

Så himla mysigt med höst! Och jag älskar faktiskt hösten även om det inte är såhär fint väder. Inte ens sommaren slår detta. Det enda tråkiga är att man måste börja med strumpor sen första gången i maj.

Promenaderna blir längre och längre. Och det känns som lillen blir något mindre gnällig för varje dag. I veckan ska jag infinna mig i simhallen om allt går enligt planerna. Få se om mina crawlskills jag skaffade mig som gravid finns kvar…

Läs om crawllektionen med Colting

 

hofsnäs
Till er som undrade vilken vagn det blev: Mountain Buggy Swift. Liten och smidig (får plats i bagaget på Nissan Micra), lätt att svänga med en hand, perfekt i både stan och på landet. Rekommenderas!

cecilia folkesson
Sån trötthet som jag känner nu har jag aldrig upplevt tidigare. Antagligen mitt “straff” med tanke på hur lätt det gick med Zion och Sid…

hofsnäs

 

 

 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Annika 5 oktober, 2014 - 21:52

Inte ska du se det som ett straff att få ett mindre nöjt barn, tror inte du kanske menar det i ordets rätta bemärkelse men fortsätta kämpa och hoppas att han blir mer nöjd för varje dag! Kram

Svara
Frida 7 oktober, 2014 - 23:31

Hej
Om din lilla är gnällig för att hon har ont i magen så måste du lägga om kosten. Det är vanligast att de bilr gnälliga mest på kvällarna och nätterna. Om det är magen så märker man det fort och får en glad bebis.

Svara
Cecilia Folkesson 9 oktober, 2014 - 09:01

Hej!
Jag tror det är magen. Eller det borde vara det… Vet dock inte vad jag borde utesluta än det jag redan gör. Löken kanske? Mejerier äter jag knappast. Tack 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More