helgen ur mobilen

Helgen ur mobilen: Alfons och Spicy avocado

av Cecilia Folkesson

Denna helg bjöd på väldigt lite bilder i mobilen. Den har mest legat hemma, vilket måste vara ett bra betyg ändå! Men vi har såklart hunnit med en del. Vår fredags-taco har fortsatt, vi har hunnit kolla basketmatch, firat Alfons Åbergs födelsedag, letat hjälmar för julens motorcykelturer på Bali och ätit lördagsmiddag på Max.

 

helgen ur mobilen

 

Det här med Max måste jag ändå berätta mer om. De få gånger vi äter hamburgare blir det på Max. Fräschaste hamburgarna och bra vegetariska alternativ. Och att de har salladsblad att byta ut brödet mot slår ju alla andra hamburgerkedjor. Så bra!

 

helgen ur mobilen Sid som håller koll på all reklam var snabb med att tipsa mig om Spicy avocado. Och vilken hit! Nu brukar jag förvisso undvika mjölkprodukter, med hellre halloumi än hamburgerkött kan jag känna… Så tipset lyder: Spicy avocado med halloumi i salladsblad med minimorötter och Ramlösa – Bra jobbat Max!

 

FÖLJ MIG HÄR:

För inspiration, tips och recept, följ gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More