Grädde vs mjölk

av Cecilia Folkesson

Jag får en hel del mail om att man inte går ner i vikt trots att man “äter rätt”. I många fall tror jag det kan handla om mjölken. Man tar en skvätt mjölk i kaffet och så dricker man 5 koppar kaffe om dan.. Det blir rätt många skvättar mjölk. Jag tänkte inte heller på det i början. Och jag gillade inte grädde i kaffet. Nu älskar jag det. Tycker det blir fruktansvärt blaskigt med mjölk nu. Testa! Man vänjer sig. Och det är mycket bättre i kolhydratssyfte.
Go grädde!

Såhär mycket mer kolhydrater är det i mjölk (Jag tog inte med lättmjölken, för den hoppas jag ingen dricker. Men den innehåller hela 52 % kolhydrater):

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Maud E Mellström 27 april, 2013 - 19:03

intressant uppställning! Kroppen bryter ju ned grädden bättre än mjölkens kolhydrater och proteiner. Om … jag skulle vilja använda din graf på min hemsida info@viktcoachning.se – vad säger du om det? Tacksam om du hör av dig.

Svara
Cecilia Folkesson 27 april, 2013 - 19:55

Inga problem! Ange källa bara 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More