Godaste kokta äggen

av Cecilia Folkesson

Efter att jag under 3 år frossat i kokta ägg har jag testat ALLT. Alla kryddor, pastejer, majonäser och såser.

Så vad är godast?
Ekologiska ägg med smör, örtsalt och nymald svartpeppar.

Hur äter du dina kokta ägg?

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Tobbe Wilson 27 september, 2013 - 09:29

Med Aromat eller Citronpeppar.
Kanongott!

Svara
Lars Olof Norell 27 september, 2013 - 09:37

Gör inte som jag testade, bara. Ville göra äggsmör (smörägg?), men hade inte tid/lust att koka nya ägg. Fram med ett kokt ur kylen, skala, ner i en skål med en klick kylskåpssmör, in i mikron 30 sek. Det poffade till rätt bra, och inte behövde jag mosa något ägg heller. Trodde att explosionsrisken gällde okokta ägg, men man lär så länge man lever. Nästa gång mosar jag ägget innan uppvärmningen. Och det gick väl att samla ihop runt hälften av ägget i ätbart skick. Inte så dumt, men kräver mer experimentring (kanske lite mer salt…)

Svara
Cecilia Folkesson 30 september, 2013 - 18:58

OJ!! Det hade jag ingen aning om heller! Nästan så att jag vill testa nu, bara för att 😉

Svara
Maja 27 september, 2013 - 14:51

Äter mina med himalayasalt och smör, ibland nymald svartpeppar. Godast!

Svara
Hanna 28 september, 2013 - 01:01

Med Hellmanns (eller hemmagjord) majo och salt! Muuuums!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More