Frukost med pool och havsutsikt

av Cecilia Folkesson

Äntligen lite fint väder! Började dagen med en yoghurt och äggfrukost. Jag brukar äta rysk yoghurt i vanliga fall men idag blev det turkisk. Den turkiska yoghurten innehåller mindre fett än den ryska och mer kolhydrater. Jag kompenserar det med en skvätt grädde i. Då blir man mätt på mindre yoghurt och får i sig mindre kolhydrater och mer fett. Några ägg på det också. Sen håller man sig mätt länge.

20120811-105958.jpg

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Annika 12 augusti, 2012 - 05:49

Hej C.Tack för din enkla men ändå väl beskrivna förklaring till varför man bör välja rysk yoghurt istället för turkisk om man vill äta mindre men få i sig mycket/rätt mängd mätt. Mer sånt…:-) olika sätt

Svara
Cecilia Folkesson 13 augusti, 2012 - 21:45

Hej Annika. Ska tänka på det. Det som är självklart för mig kanske inte är lika självklart för alla 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More