Fredagsmys?!?

av Cecilia Folkesson

Imorgon åker jag och Johan till Köpenhamn utan barnen, och kvällen spenderas hos svärmor i Ängelholm. Här är fredagsmys utbytt mot bil-letande.

Att köpa bil måste ju vara något av det mest deprimerande som finns. Bara dyrt, och bara massa problem. Och nu har control freaket (läs: jag) överlåtit detta till männen i huset.

Detta är mina kriterier:
– Liten, men rymlig
– ca 2 år gammal
– Bensinsnål
– Kamkedja
– Inte fransk

Har ni några bra tips? Tack!

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Patrik 13 december, 2013 - 23:06

Ett riktigt bra tips är Toyota Yaris.

Svara
Annika 14 december, 2013 - 08:58

Mercedes B-klass uppfyller alla dina krav. Supernöjd.

Svara
M 14 december, 2013 - 09:09

Toyota yaris, Mazda 3

Svara
Bumbina 14 december, 2013 - 11:28

Köpte ny bil i februari, jag var helt slut av att leta, tänka och kolla olika omdömen och tester. Kan inte ett smack om bilar så jag fick läsa på ordentligt. Det är ju en rätt stor investering. Till slut gjorde jag mitt val, en Toyota rav4, otroligt nöjd med bilen!! Men jag hade lite annorlunda krav än dig, jag behövde en fyrhjulsdriven, hög bil med stort bagage som skulle vara lätt att få in saker i.

Svara
Pia 14 december, 2013 - 14:50

Jag vill tipsa om Nissan Almera. Jag har haft min i 4 år (årsmodell 01) och den har aldrig krånglat. Den har kamkedja. Går igenom bilbesiktningen ua varje år, dock lite rost och lampor som får bytas lite då och då. Bästa bilen jag haft! 🙂
Lycka till!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More