ikea lchf

Fail!

av Cecilia Folkesson

Ett alldeles för långt besök på Ikea, och min rena vecka förstördes. Eller rättare sagt, jag förstörde den med pepparotscreme och bearnaisessås. Men men. Inte hela världen.

I december kör jag en ny Rena Veckan. Hoppas på riktigt många deltagare då! Vilken vecka vill ni köra?

Och då blir det inga Ikea-besök på tom mage!

 

20131123-210538.jpg

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Heléne 24 november, 2013 - 15:39

Är gärna på vecka så länge de funkar som gravid. Om det inte funkar fullt upp tar jag gärna emot tips vad jag kan lägga till 🙂 / H

Svara
Cecilia Folkesson 25 november, 2013 - 21:40

Så rent som möjligt kommer vara bra för bebisen. Men lyssna på kroppen 🙂

Svara
Amelie 24 november, 2013 - 23:05

Tråkigt med vinet:( Det har ju varit “en unna sig” räddning när inte sötsaker varit tillåtna.. Håller med dig om att man blir överkänslig för skit när kroppen är ren. Jag får som en allergisk reaktion om jag varit ren på kolhydrater ett tag och sen äter dt. Svullnar upp som en ballong.. Är just nu inne i en dålig sväng med för mkt fusk för att må riktigt bra:( Skulle gärna vilja ha tips på bra dtox smothies som kan ersätta måltider?! Jag undrar också vad du anser om light läsk?
Förstår ju att det knappast kommer något bra från dom men ibland är en cola zero min räddning:) Vad jag förstår så råder det delade meningar om hur den påverkar insulin, ketos och viktminskning?
Tack för en mkt bra och inspirerande blogg!
Kram
A

Svara
Cecilia Folkesson 25 november, 2013 - 21:44

Hej Amelie,
Jobbigt att vara inne i sånna perioder. Sätt upp ett datum och skärp dig 😉 Du vet ju att din kropp mår mycket bättre utan massa skit.

Jag dricker aldrig några lightläsker eller äter sötningsmedel. Känns som om man lurar kroppen. Och det är alltid lättare att slippa undan sötsuget om man avstår.

Kul att du gillar bloggen 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More