värdekollen läsförsäkringar fastigheter

Få bättre koll på ditt boende med Värdekollen!

av Cecilia Folkesson

    – I annonssamarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling –

 

Vi har flyttat en hel del de senaste tio åren. Kanske några gånger för mycket för att det ska anses som rimligt – men vi har aldrig hittat det där perfekta stället att bo på.

 

Vi började med en alldeles för liten lägenhet i Borås som vi totalrenoverade och gjorde en bra vinst på. Så bra att vi kunde köpa ett stort radhus i ett superbra område. Här hade vi planerat att bo! Vi renoverade även detta (ska tilläggas att vi gillar att renovera – eller i alla fall gjorde…)

Efter att det var klart, precis som vi ville ha det trivdes vi ändå inte riktigt. Otis hade precis kommit till världen och vi insåg att nu var den sista chansen att dra iväg utomlands innan skolplikt och andra måsten satte igång på riktigt.

Så vi sålde huset – i väldigt bra tid (igen) och drog till Bali i ett halvår.

 

värdekollen läsförsäkringar fastigheter

 

Precis innan vi åkte köpte vi en liten stuga i skogen. Även den renoverade vi och byggde ut – från 36 kvm o-isolerat  med mulltoa och utedusch, till ett väldigt fint hus på 55 kvm. Åren gick,  barnen blev större och det var dags för ännu en flytt.

Och nu har vi hittat hem! Vi landade i ett hus i Ulricehamn med plats för både barn, ytterkläder och diverse sportutrustning. Alla trivs superbra, barnen har fått massa nya kompisar och har gångavstånd till både skola, hockey och fotboll. Alltså drömmen för en familj med tre sportgalna killar! 

…Men vem vet – vi kanske inte stannar i just detta hus hela livet 😉

 

Sälja sin bostad – spännande OCH nervöst!

Det här med att sälja sin bostad är ju alltid superstressigt! När är den bästa tiden att sälja? Ska man renovera innan?Hur ser marknaden ut just nu?

Nu finns det ett supersmart sätt att få bra koll – med Värdekollen

 

värdekollen läsförsäkringar fastigheter

 

Värdekollen – få bättre koll på din boendesituation!

Värdekollen är en tjänst från Länsförsäkringar. Du signar enkelt upp dig och en mäklare hem till dig och gör en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Sen får du löpande uppdateringar på marknadsvärdet via sms – så smidigt!

Klicka här för att signa upp dig på Värdekollen

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More