En väldigt slapp lördag

av Cecilia Folkesson

Efter crossfitten i morse har jag varit mer död än levande. Gick och la mig med Lillen och sov som en stock i 2 timmar. Vaknade vid fyra med världens huvudvärk. Kom på att jag inte druckit något kaffe på hela dagen. Tog en kopp och huvudvärken var som bortblåst. Tragiskt att man är så beroende av koffein. Men nu när jag inte äter något socker längre, känns koffeinet som en rätt mild last..

Nu när jag kör på periodisk fasta blir det ju att man går på lunchen direkt. Därav uteblivet kaffe. Jag åt med andra ord ingen frukost innan träningen i morse. Det har aldrig hänt tidigare. Någonsin. Tog aminisyror innan och protein efter. Tror inte jag hade presterat bättre om jag ätit massa innan. Så jag kör på periodisk fasta ett tag till tror jag.

Ikväll blev det en lugn kväll med grill (igen) och utan schlager. Nu: sova. I morgon blir det crossfit.
God natt.

 

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More