blogg

En “sån där” dag. Och BRA-listan.

av Cecilia Folkesson

En så där dag när listan över saker att göra är längre än någonsin. Och vad är grejen med företag som kräver att man skickar in papper? Skriv ut, kopiera och SKICKA in. Vilket år var det nu igen? Och hur kan försäkringsbolag ens ha mage att vara spydig bara för att “man hade ju faktiskt denguefeber även för mindre än ett år sen”? Fy fy!

 

Men för att lätta på all dålig energi kommer en bra-lista:

Bästa just nu: Att man inte behöver ha strumpor. Jag brukar skippa strumpor helt mellan maj och september. Men med tanke på att vi just kom hem från Bali med 6-veckors strumpfritt kändes det lika bra att skippa dem redan nu.

Roligaste just nu: På måndag åker jag till Stockholm och Organic Beauty Awards. Jag och 5 andra jurydeltagare har under vintern testat och bedömt hundratals ekologiska hud- hårvårds och sminkprodukter. Vilka mina favoriter är kommer jag avslöja under nästa vecka.

Godaste frukosten just nu: vit chiapudding med kokos jordgubbar och passionsfrukt. Jag fixar fortfarande inte kokta ägg. Vilket är väldigt synd. Tvingade i mig alldeles för många ägg under graviditeten (mao inget bra tips till er som är gravida).

Bästa tipset just nu: Trello. Har ni inte appen, ladda ner! Supersmidigt att organisera, sortera och kategorisera. Själv eller genom att bjuda in andra i projekt. Bästa tipset!

Roligaste träningsformen just nu: Promenader. Haha. Men vi har som tur är fördelen att bo fantastiskt fint mellan ekar, hagar och sjöar. Denguefebern hindrar fortfarande träningen, så man får nöja sig med det lilla. Hade jag fått välja hade jag sprungit i mina five fingers rakt ut i skogen. Över stenar och genom lera. Men man får inte välja. HÖR NI DET försäkringsbolaget! Man väljer alltså inte denguefeber. Myggan väljer dig.

 

Vad har du på din Bra-lista?

 

 

 

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Ida 21 april, 2016 - 21:07

Vilken restaurang får jag inte missa när jag besöker Sthlm i helgen? 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 21 april, 2016 - 22:19

Åh, jag är kass på Stockholmsrestsurangerna tyvärr… Kanske nån annan som har bättre koll?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More