Dagens: 6-pack promise och armar/axlar

av Cecilia Folkesson

Nu har det kommit in ännu ett redskap i 6-pack-appen. Från vecka 5 behöver man ett “resistance band” eller liknande. Fanns på mitt gym, men gör ni appen hemma kan det behöva införskaffas. Har försökt hitta något liknande i webbshoppar, men hittar inget bra. Tipsa gärna om ni vet!

Lägg gärna märke till blodådern i pannan…

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Camilla Stenlund 11 maj, 2012 - 12:41

Tyvärr så har jag hoppad av utmaningen…eller uppehåll i några veckor. Gick och bröt fotleden och får inte annat än stödja på den så jag skall fokusera på andra övningar tänkte jag (när jag väl tar mig upp ifrån sängen vill säga)

Lycka till alla abs ´are 🙂

Svara
ceciliafolkesson 11 maj, 2012 - 12:46

Typiskt!! Krya på dig 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More