Projekt “60 dagar”

av Cecilia Folkesson

Nu börjar säkert några bli klara med Projekt “60 dagar”. Jag är på min sista vecka nu. Som ni som är med säkert har märkt har övningarna börjat bli rätt svåra. Jag klarar inte alla, så jag byter ut de jag inte klarar mot någon annan övning som involverar samma muskler. Bättre att göra det än att hoppa över de man inte klarar. Jag syftar mest på de övningar man hänger i.

Så när ni är klara så är det bara att skicka in er efter-bild. (cecilia.e.folkesson@gmail.com)
Och det är ju ens eget resultat/skillnad som räknas, även om man inte fått en enda ruta.

Deadline var den 21 juni, så innan dess räknar jag med at få in massa grymma bilder! Kör hårt nu de sista veckorna!!

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More