Egen-lunch, väldigt underskattat

av Cecilia Folkesson

Åh vad jag älskar att vara ensam. Lite dåligt med det de senaste åren. Men imorse när syster Linn åkte till jobbet och jag gick ner och åt min hotellfrukost själv, fick jag det där obeskrivligt härliga känslan av ensamhet: gåshud på baksida lår. Jävligt lustigt. Det händer sällan, och det händer bara när jag är någonstans ensam. När jag var yngre var ett klassiskt gåshudsmoment detta: vakna tidigt, åka och köpa en stor kaffe och åka ner och sätta sig på stranden och kolla vågorna. Helt ensam. I detta fall Hawaii. (kan ju vara en bidragande faktor…)

Men tillbaks till lunchen:
Hittade en liten härlig hörna, Restaurang Spot. Grymma sallader om ni är i/har vägarna förbi Malmö. Ett glas fredagsvin på det och gåshuden är ett faktum.

 

 

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

stoffisen 9 juni, 2012 - 02:41

Salladsmenyn ser fantastiskt varierande.
Eftersom att jag aldrig har varit i Malmö har jag ni ett skäl att åka dit 😀

Svara
ceciliafolkesson 9 juni, 2012 - 11:30

helt fantastiskt god sallad var det!

Svara
malinolipton 9 juni, 2012 - 04:31

Glömde ju uppdatera push ups igår. 10 st!!!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More