Dag 1 Island Style

av Cecilia Folkesson

Dag 1 började bra och slutade mindre bra…
Frukost: omelett med grönsaker och ost, bacon, kaffe och jordnötssmör.
Efter det tog nannyn, eller glömde jag nämna att en nanny fanns till mitt förfogande? I alla fall, nannyn tog Sid och jag gjorde upp mitt träningspass. Löpning 1000 meter, simning 100 meter x 4. Och innan det körde jag “five rites”. På sista rundan drog jag foten i en korall. Inte så smidigt. När jag kom tillbaks fick jag det inte så heta tipset; lök. Det fungerade sådär. Då var det bara att vänta på doktorn som var ute o surfade. När han drog upp kniven ur väskan slog mig tanken; vad var det för fel på löken?
Så nu sitter jag med en jävligt öm fot och funderar på morgondagens träningsform..
Wish me luck.

 

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More