Box-besök!

av Cecilia Folkesson

Äntligen tillbaks i boxen! Nästan två veckor utan Crossfit, det ska inte göras om. Körde en wod själv;

21-15-9 rep.
Over head squat
Toes to bar
Box jumps

Efter det rutakuten och världens godaste Proteinshake på rysk yoghurt, ägg, vaniljpulver och hallon.

 

20120924-214016.jpg

20120924-214003.jpg

20120924-214024.jpg

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

LISA 25 september, 2012 - 08:49

Frågat förut men frågar igen;-), är det allt du kör och det räcker för att bli så tränad som du är? Känns som “to good to be true”!

Svara
Linda 25 september, 2012 - 17:06

Lisa, det hörs att du inte stiftat bekantskap med träningsformen crossfit ännu. Crossfit är en av de tuffaste träningsformer som finns och jag lovar att efter en WOD(=workout of the day) liknande den Cecilia körde kommer få dig slutkörd om du gör rätt och ger järnet. Det handlar om att gå all in både styrkemässigt och mentalt! En konst för många i starten då många är vana mer styrda pass som t ex body pump eller spinning där man sällan utmanar sig kan jag känna. Det här är något helt annat och jag tycker att jag tränat mycket i mina dagar men sen jag provade CF sedan 1,5 år fick jag en rejäl käftsmäll kan jag säga! Det här är träning. På riktigt. Prova du med! Jag lovar dina tankar om att detta skulle vara någon piece of cake kommer förändras drastiskt../Linda

Svara
Lisa 25 september, 2012 - 20:26

Du har helt rätt – jag har inte haft turen att komma i närkontakt med crossfit. Inte på riktigt, i boxen. Bara med crossfit-specifika övningar. Skulle gärna vilja men tyvärr finns inget CF-gym i min närhet och då bor jag ändå i Sthlm! Uselt utbud!
Min mening var verkligen INTE att på något sätt förenkla Cecilias pass. Herregud, jag kan inte göra en enda toes to bar – än mindre 21!
Jag har förstått att crossfit innebär “all in” och att det är precis hur jobbigt som helst. Det jag är så imponerad (och ja, lite förvånad) av är att passen kan vara så korta som de faktiskt är och ändå ge dessa fantastiska resultat!
Ser att min kommentar lätt missuppfattas – den skulle innehållit en mening som “det är ju helt fantastiskt vilka resultat som kan uppnås med så korta pass” eller liknande. För det var så jag menade när jag skrev kommentaren….
Så fort det öppnar ett CF-gym i närheten ska jag byta mitt gamla tråkiga SATS-kort på stubinen!

Lisa

Svara
Cecilia Folkesson 30 september, 2012 - 17:43

Precis så som linda skrev 🙂 All in!
Men som svar på din fråga: crossfit är allt jag kör. Passen varierar allt från 5-10 minuter till 45.

Svara
Jaz 25 september, 2012 - 09:49

Hallå! 🙂
Nu har det dragits igång en rolig tävling i min blogg. Gå in och vinn lyxigt gott proteinpulver!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More