mjölkfri choklad

Baka med kokos – 5 favoritrecept

av Cecilia Folkesson

Baka med kokos – här hittar du mina 5 favoritrecept! Ni som följer mig på Instagram Stories såg kanske att Zion fick fusk-fika mitt i veckan!! Det händer inte speciellt ofta ska tilläggas… Vi brukar inte fika speciellt ofta hemma hos oss, men jag vet att de flesta gillar och då menar jag ÄLSKAR fika.

Testa att göra något av dessa recept med kokos i helgen. Gilla du inte kokos finns det massa andra recept utan kokos i mitt receptarkiv. Alla är glutenfria och utan raffinerat socker, och de flesta är utan mjölkprodukter.

 

kokoskulor choklad Baka med kokos

Chokladdoppade kokoskulor

 

chokladpudding kokosmjölk Baka med kokos

Chokladpudding med kokosmjölk

 

chokladrutor raw Baka med kokos

Nötrutor med choklad och kaffekräm

 

kokostoppar choklad Baka med kokos

Kokostoppar med choklad

 

Baka med kokos kokosrutor med choklad Kokosrutor med mörk choklad

 

FÖLJ HÄR!

Gillar du sidan? Följ mig gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More