Bacon i all ära, men oset… Dagens tips till er som ej testat: bacon i ugn. Hur smidigt som helst och inget os och stänk. Lägg baconet på bakplåtspapper. I ugnen på 200 grader, 8-10 min. Servera med omelett.
Här hittar du allt från recept på nyttig och glutenfri mat för hela familjen
till inspiration inom naturlig skönhet, hälsa och träning.
Jag som skriver heter Cecilia Folkesson, är utbildad kostrådgivare och
mamma till 3 småkillar. Brinner för ekologiskt, naturlig mat, barfotalöpning
och resor.
hejsan du verkar ha en hel del kunskap om hälsa, följer aktivt din blogg och vill fråga dig vad du tror om denna produkt? bra eller dålig om man vill tappa lite kilon? http://www.greencoffee.nu
Jag är generellt anti viktminskningsprodukter. Det kanske är en bra och naturlig produkt (för dåligt påläst), men enligt mig är set viktigaste bra mat och träning.
Tack för tipset, med Baconet! Att jag inte har tänkt på det! Perfekt! Måste prova det, och då hinner man göra en omelett under tiden! Tack, för att du delar med dig!
9 kommentarer
Tack för tipset! Ska absolut testas 🙂
Smart! Måste jag ju prova! 🙂
hejsan du verkar ha en hel del kunskap om hälsa, följer aktivt din blogg och vill fråga dig vad du tror om denna produkt? bra eller dålig om man vill tappa lite kilon? http://www.greencoffee.nu
Jag är generellt anti viktminskningsprodukter. Det kanske är en bra och naturlig produkt (för dåligt påläst), men enligt mig är set viktigaste bra mat och träning.
Tack för tipset, med Baconet! Att jag inte har tänkt på det! Perfekt! Måste prova det, och då hinner man göra en omelett under tiden! Tack, för att du delar med dig!
Det måste du testa! Så härligt att slippa allt os 🙂
Fungerade utmärkt! Tack!
Det går bra att lägga ett bakplåtspapper ovanpå baconet. På så vis stänker det inte i ugnen heller 😉
Men så smart!! Tack för tips 🙂
// Cecilia