Aldrig mer sockar!

av Cecilia Folkesson

Den som söker finner. Äntligen har jag hittat mina favoritskor! Jag kunde inte slita mig från dem i morse så jag jag springer runt i dem på jobbet. Hit hör att jag hatar strumpor. Älskar att gå barfota och i flip flops. Detta är nära den känslan! Tungan är inte lös, utan mer som en socka. Superskön!

Letar ni efter en bra träningsskor är dessa att rekommendera!

Finns i massa färger!

 

20120823-112425.jpg

Du kanske även gillar detta

10 kommentarer

Mia 23 augusti, 2012 - 12:36

Haha, jag läste aldrig mer socker, haha! Såå himla fina, dom ska definitivt inhandlas på USA resan nästa vecka!! Nu när du kör utan mejeriprodukter måste jag tipsa om en underbar sås som passar till mycket!! Salsa romesco, recept från en gi bok av Ola Lauritsson. Mycket smak, men vi gillar den jättemycket! Blir ju lite kolhydrater av paprikan men man balanserar ju av med mycket olja, så totalt sett rätt bra fördelning! Receptet la jag ut på min instagram, #romesco, miiiabergstrom heter jag där! Tack för härlig inspiration =)

Svara
Cecilia Folkesson 26 augusti, 2012 - 11:09

Absolut värt att köpa! Bästa skorna jag haft. Tack för sås-tipset 🙂

Svara
Caroline B 23 augusti, 2012 - 13:02

Wooop woop! Snygga!

En fråga: jag har preciiis börjat lchfa, är sjuk torr i munnen och supertörstig… Är det vanligt? :S

Svara
Cecilia Folkesson 26 augusti, 2012 - 11:11

Hej Caroline! Inte något jag upplevt. Men det går säkert över om LCHF:en är anledningen. Det tar ju några veckor för kroppen att vänja sig. Lycka till! 🙂

Svara
Caritha 23 augusti, 2012 - 17:34

Har dom skorna med och bara älskar:)

Svara
Veronica 23 augusti, 2012 - 22:01

Har också sådana, fast rosa. Jag bara älskar dom 🙂

Svara
Anna 23 augusti, 2012 - 22:07

Förstår känslan. Jag har likadana skor. Om du har möjlighet tycker jag även att du ska investera i ett par Fivefingers skor. Då får du en ännu tydligare barfotakänsla. Jag varierar mellan mina Nike och dessa. Lite beroende på vad jag kör för träning. Den här modellen har jag http://barfotalopning.se/produkter/featured-products/vibram-fivefingers-speed-blackm/

Svara
Cecilia Folkesson 26 augusti, 2012 - 11:12

Hej Anna! Har funderat på five fingers länge. Ska investera i det snart 🙂
Tack för tipset!
// Cecilia

Svara
Tove 24 augusti, 2012 - 11:15

Jag har också ett par Nike Free och älskar dem! Har dem på gymmet men nu vill jag köpa ett par till och ha till utomhusträning. De förra fick jag i födelsedagspresent, synd att det är så länge till jul =)

Svara
Cecilia Folkesson 26 augusti, 2012 - 11:13

Bästa skorna! Kör med dom ute också, bara att torka av under 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More