bönpasta grönkål svamp

Bönpasta med grönkål och svamp

av Cecilia Folkesson

Bönpasta med grönkål och champinjoner – en perfekt kombo i höst!

 

bönpasta med grönkål svamp

Bönpasta med grönkål och svamp

1 näven färsk grönkål
1 näve champinjoner
1-2 klyftor vitlök
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Hasselnötter

Tillbehör: Bönpasta eller zoodles

 

bönpasta med grönkål svamp

  1. Strimla grönkålen, klyfta champinjoner och skiva vitlöken.
  2. Fräs i olivolja och smaka av med flingsalt och peppar.
  3. Servera med pastan, ringla över olivolja och toppa med hasselnötter.

 

Fler recept med grönkål:

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet!

 

8 kommentarer
0

8 kommentarer

Tobbe 11 oktober, 2018 - 17:43

Ser jättegott ut! Men jag är en riktigt såsmänniska, så jag tycker kanske det verkar lite tort. Om man vill ha en sås (som inte är för oljig), vad skulle du rekommendera då?

Svara
Cecilia Folkesson 12 oktober, 2018 - 13:45

Haha, då får du köpa med tex grädde eller oatly 🙂
// Cecilia

Svara
Ekofilosophie 12 oktober, 2018 - 08:20

Ser verkligen höstigt och gott ut 🙂 Älskar grönkål! 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 12 oktober, 2018 - 13:45

Älska grönkål! <3

Svara
Martina Fransson 18 november, 2018 - 17:38

Vilka härliga recept. Nu finns du på min hemskärm och jag ska göra dina recept och äta enl dom ett par veckor framåt nu. Hoppas på ett bättre mående ur flera olika perspektiv.

Svara
Cecilia Folkesson 19 november, 2018 - 09:27

Hej Martina! Kul att höra 🙂
Kram,
Cecilia

Svara
Emma 22 april, 2020 - 18:02

Helt galet gott och enkelt! Jag rostade hasselnötterna och råkade slå i en skvätt grädde 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More