Vilken kokosgrädde väljer du?

av Cecilia Folkesson

 

Samma innehåll, men ändå inte. Blue Dragons kokosgrädde (den vänstra) innehåller både E466 och E471. Santa Marias kokosgrädde (den högra) innehåller bara kokos och vatten. Mycket bättre!

Tidigare inlägg om kokosmjölk vs kokosgrädde

 

Du kanske även gillar detta

7 kommentarer

Philip 18 april, 2013 - 19:02

Sen så är Santa Marias billigare också 😉

Svara
Cecilia Folkesson 18 april, 2013 - 19:12

Bara fördelar!

Svara
Annica 6 maj, 2013 - 10:06

Hej Cecilia. Jag har köpt Santa Marias kokosgrädde flera ggr nu men går inte till det…att få den att bli en fluffig grädde alltså. Hur mycket jag än vispar, har den kallt i en vecka i kylen, har den i frysen, har den varmt….Däremot funkar Blue Dragons vid 10 ggr av 10. Den har sin tjocka klump man gröper ut och vispar och vips så har man hur mycket fluffig grädde som helst. Vill ju hålla mig till bra saker, men det blir dyrt att slänga tetror om man inte vill använda kokosgrädde som rinnande i kaffe utan på en tårta eller som glassgrund. Hur gör du?

Svara
Kalle 20 maj, 2013 - 17:56

Bättre att göra sin egen med ekologisk kokos och man kan styra krämighet väldigt enkelt.

Svara
Cecilia Folkesson 20 maj, 2013 - 21:20

Hur?!? Berätta!

Svara
Stefan 31 mars, 2017 - 23:22

Ehhm. Är jag den enda som reagerar på att inlägget visar två olika produkter? Det ena är mycket riktigt en grädd produkt men den andra är ju en mjölk produkt. De var aldrig tänkta att jämföras i mitt tycke då de har olika användningsområden.

Svara
Cecilia Folkesson 3 april, 2017 - 11:04

Hej Stefan,
Håller inte riktigt med dig då båda är krämiga. De upplevs lika även om de har olika namn. Därför tycker jag absolut de kan jämföras.

// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More