Vi passar på!

av Cecilia Folkesson

Efter några månader av illamående och sjukdomar har vi en barnfri helg. Jag mår bra, Johan behöver inte göra ALLT hemma. Barnen är hos mormor och alla är glada och nöjda. Och vi passar på att utnyttja detta till max med både brunch och middag på stan.

Först körde vi brunch på Vinci i Borås. När jag tänker brunch, tänker jag automatiskt buffé. Jag älskar buffé. Mest för att jag inte äter allt, och då blir det lättare att kunna plocka själv. Och så kan man gå massa gånger utan att skämmas. För man äter extremt mycket mer mat när man skippar all utfyllnad i forma av bröd, pannkakor, pasta, pommes etc. Men nu var det ingen buffé utan brunch-servering. Men en väldigt bra sådan och det behövdes bara några få små justeringar för att bli serverad äggröra, bacon, lammkorv, kallskuret, pulled beef, ostar, sallad och tryffelkräm. Ett glas vin till det och brunchen hade varit fulländad.

 

20140302-085726.jpg20140302-085708.jpg20140302-085735.jpg
Jag hade antagligen kunnat ätit det dubbla, men det var supergott!

 

Och det var väl tur att jag inte åt det dubbla för efter några timmar var det dags för middag. Denna på La Copita, en mysigt tapas-restaurang som alltid är fullbokad. Jag och Johan gjorde som vanligt, bokade INTE bord. Glädjen när det då finns ett liiiiitet bord ledigt kl 20:30 en lördag precis efter löning… Maten blir extra god då.

lacopita20140302-085719.jpg20140302-090018.jpg
Musslor, aioli, räkor i chili och vitlök och sparris med parmesan och bacon. (Jag slog dock inte mitt tidigare rekord på sju tapas plus ostbricka)
Ett glas vin till det och brunchen hade varit fulländad.

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Annika 2 mars, 2014 - 13:21

HEJ!
Grymt bra blogg och kanon fina recept det gillas skarpt. Undrar en liten sak vad äter du när du har tränat crossfit? // Annika

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More