veckan lista vatten

Veckans lista – saffranskaka och serietips!

av Cecilia Folkesson

För första året har julen flyttat in hemma hos oss. Förra julen var vi mitt uppe i flytt och jularna innan har varit lite annorlunda.

Men åh vad jag märk att barnen vill ha den där vanliga julen. De älskar adventsljusstakar, stjärnor, granar, pepparkakor och pyssel. SÅ nu har de fått varsin egen liten gran av mormor och vi har till och med satt upp en stjärna i ett fönster. Så nej, inte supermycket jul – men betydligt mer än deras andra jular.

Nog om det – här kommer veckans lista:

 

Veckans tips

Har ni missat årets Julkalender har ni veckans absolut bästa tips!
Varje dag fram till julafton kan du tävla om superfina priser med ett vinstpott värd totalt  av totalt 50 000:- från dessa företag:

julkalendern 2019 cecilia folkesson

Du tävlar här på ceciliafolkesson.se – ny lucka dyker upp 06:00 och stänger kl 24:00 samma dag.

Här hittar du luckorna

 

Veckans utmaning

Som bilden antyder – dricka mer vatten. Tror knappt den finns någon som är så usel på att dricka vatten som jag… Och jag vet hur viktigt det är! Men helt ärligt – finns det något tråkigare än att dricka vatten?

Nu fyller jag denna flaska 2 gånger om dagen! (Och dricker upp 😉 )

 

 

Veckans bästa

twin svt play

Jag har egentligen inte tid alls för att kolla serier just nu med blev tipsad om Twin på Svt play. Har du inte sett den ännu – grattis!

 

Veckans sämsta

Denna årstids mörket får bli veckans sämsta. Inte för att jag inte gillar det– älskar månaden innan jul, men när man ska fota recept mm är detta mörker ett rent h*****e. Man får planera in dagen in i minsta detalj för att allt ska gå ihop.

Men men. Snart är det vår. Då kommer jag gnälla över det 😉 För ni som följt mig ett tag har säkert inte missat att våren är min absolut sämsta årstid.

 

Veckans mest lästa recept

glutenfri saffranskaka paleo

Den mjuka pepparkakan som var det mest lästa inlägget förra veckans är nu utbytt mot saffranskakan. Med all rätt tycker jag! Glutenfri och mjölkfri, naturligt sötad med banan.

Klicka här för recept

 

Veckans mest populära på Instagram

instagram cecilia folkesson

Veckans mest populära på Instagram: Pepparkaksgranola. Superenkel att göra – och du kan anpassa de torra ingredienserna efter vad du gillar och redan har hemma.

Här kan du följa mig på Instagram

 


Följ mig!

Här kan du följa mig före fler tips, recept och inspitation:
Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

 

1 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Åse Nyström 3 december, 2019 - 16:03

Då jag är 60+ och opererats ett flertal gånger behöver jag all hjälp jag ksn få för en god läkning. Då passar collagen bra!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More