Världens bästa sko?

av Cecilia Folkesson

Efter alla skor jag testat är dessa de absolut bästa. Känns som man är barfota. Inga sockar behövs ens! Funkar löpning, promenader, gymmet, crossfit, you name it!

 

 


Nu är det slut på strumpor! 

 

Du kanske även gillar detta

20 kommentarer

Millan 6 september, 2012 - 22:36

Hej!
Har planer på en utlandsresa. Men skulle behöva tips och råd på hur man äter lchf då? tacksam för svar!

Hälsningar millan

Svara
Lina 6 september, 2012 - 22:44

Jag hoppas att denna bloggen inte blir full av smygreklam som så många andra. Du inspirerar så bra och det skulle va tråkigt att känna att det blir “kommers”. Isf är det bra om bloggaren kan skriva att det är en annons. Så kan man känna att man kan slappna av när man läser utan att vara misstänksam. Nu har jag kanske fel i ditt fall. Men det är så jag tänker och många andra också tror jag. Men ja du har rätt i att det är sköna skor! 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 7 september, 2012 - 06:02

Hej Lina! Jag ser inte “smyget” i det inlägget.. Tyckte jag var väldigt tydlig 😉
Jag tränar mycket och då behövs det skor. Jag vet att jag motiverar många andra att träna, och dom behöver också skor. Nike free 3.0 V4 är superpopulära och tar slut i princip direkt. Kan jag då erbjuda mina läsare ett bättre pris på dessa och bekvämligheten i att slippa leta som en galning som jag fick göra själv, hoppas jag självklart på att det uppskattas snarare än ses som dålig smygreklam.
Hälsningar Cecilia

Svara
Lina 7 september, 2012 - 07:20

Med smygreklam menade jag när man är osäker på om bloggaren fått betalt för ett inlägg eller ej. Misstrodde inte ditt syfte att du ville tipsa oss läsare, det förstås och uppskattas 🙂 men om något är sponsrat är det väldigt skönt om det står så. Hälsningar Lina

Svara
Cecilia Folkesson 7 september, 2012 - 08:51

Inget sponsrat på denna sida, sånär som på rabattkoder på vissa grejer jag rekommenderar. Då är syftet att ni ska kunna handla det billigare. Jag kommer ALDRIG och har aldrig rekommenderat något jag inte själv står för 🙂

Själva idém med min sida är att tipsa och motivera. Exempelvis utmaningar (just nu Rutakuten), recept, träningstips, mattips och utrustning.

Samma sak med recept, man måste ju oftast köpa maten för att kunna laga den. Tråkigt att vi lever i ett konsumentsamhälle, men så är det ju tyvärr…

/ Cecilia

Svara
Verris 7 september, 2012 - 07:40

Hur är skorna i storlekarna? Jag har 38,5 på ett par Nike skor som påminner om dessa. Ska jag gå upp en storlek?

Svara
Cecilia Folkesson 7 september, 2012 - 08:52

Jag tycker dom är något små i storlek. jag har 38,5 i vanliga fall. jag har inte sockar i mina och då är 39 perfekt. träningsskor ska ju va lite större än vanliga skor.

Svara
Terese 7 september, 2012 - 07:47

Hej. Jag undrar också hur de är i storlekarna? Samt hur smala de är över vristen, om de är tighta eller lite bredare. Sedan undrar jag över hälkappan. Går den upp över hälen, eller slutar den mitt på?
Ha ha, jag har jättesvårt för att hitta bra skor som passar mig. Jag får jättelätt skoskav. Men den här skon verkar ju jätteskön. 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 7 september, 2012 - 09:01

dom är lite små. en halvstorlek upp skulle jag säga. dom är nästan i våtdräktsmaterial så dom formar sig jättebra efetr foten. Hela innerdelen är i en del så skoskav fick jag inte ens när jag använde barfota första gången. hälen går upp lagom. man känner inte av den 🙂

Svara
Terese 7 september, 2012 - 09:35

Tack för ditt svar. Många frågor. (Jag är en mycket besvärlig skoköpare.) 😉 Jag har 39 i vanliga fall. Undrar om 40 blir för stort då? Men det är ju fri retur, så jag har ju inget att förlora… 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 7 september, 2012 - 10:01

dom görs nog inte i 39,5 så då får du gå på 40. Gratis retur, så perfekt 🙂

Svara
Petra - Jag & mitt liv med barn, LCHF och träning 7 september, 2012 - 08:56

Till vilken sorts träning passar dessa skor? Styrketräning, jogging, friskis & svettisgympa eller annan träning?

Svara
Cecilia Folkesson 7 september, 2012 - 09:03

Passar allt det du nämde 🙂

Svara
Verris 7 september, 2012 - 11:39

Oj med frågor! Men vet du om det är någon skillnad på dam och herr? Tänkte storleksmässigt?

Svara
Cecilia Folkesson 7 september, 2012 - 15:57

herr brukar va lite bredare..

Svara
Ulrika 8 september, 2012 - 08:45

Tack för tipset, klickade iväg en beställning på ett par lila!

Svara
Cecilia Folkesson 8 september, 2012 - 10:39

varsågod!

Svara
Ulrika 13 september, 2012 - 18:10

Jag fick mina skor idag, så sköna. Känns inte som man har skor på sig.

Svara
Angelika 11 mars, 2013 - 13:26

Hej
Jag har försökt få tag på dessa skor i evigheter nu, men utan resultat:/
Vet du var man lättast kan hitta dem? Den sida du rekommenderar har de knappt ngr och de som finns har de bara i stora stl..

Svara
Cecilia Folkesson 11 mars, 2013 - 13:34

Köpte mina i höstas, då fanns det massor! Nu verkar det vara lite värre.. Kolla Nikes webbshop eller tradera. Rätt små i storleken. Lycka till 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More