Tävling: Dummaste reklamen

av Cecilia Folkesson

Nu har jag hittat ytterligare en dum reklam som kör på spåret: tröst och belöning=socker:

Och här är en annons från tidigare i veckan:

sia reklam belöning

Sitter du inne på något ännu värre?
Maila ditt bidrag till cecilia(at)ceciliafolkesson.se

Torsdagen den 22 maj presenteras vinnaren. Bästa bidraget belönas med en valfri FUCK SUGAR-tygpåse:

Väska Fuck sugar

Lycka till!

 

Du kanske även gillar detta

9 kommentarer

Ronja 15 maj, 2014 - 12:08

Tänker direkt på reklamen från kexchoklad som suttit i städerna på planscher i stil med: “Du har tagit dig hit. Du förtjänar en kexchoklad”. Jag blir lika arg varje gång jag ser den..

Svara
AktivaDagar 15 maj, 2014 - 13:57

Rys… Känner direkt för att total-bojkotta just de produkterna…

Svara
Per 15 maj, 2014 - 19:33

Du borde göra en väska som det står fuck fullkorn på.

Svara
Frida D 16 maj, 2014 - 00:53

Ja, en sån vill jag ha. För 10 år sedan hade folk bilrutedekaler med “I LOVE FULLKORN”.
0_o

Svara
kristina 16 maj, 2014 - 07:08

Hej ! Det här har inte med tävlingen att göra, men ett bra tips på hur man kan använda socker. När jag sår små frön typ Lobelia, dorotea (som är en väldigt vacker blomma, men blommar bara när solen skiner ) och Portlak, så blandar jag fröna med socker, dom blir lättare att strö ut då. Går också att använda sand.

Svara
jånna 18 maj, 2014 - 05:53

Risifruttis reklam “när mellanmålet är målet” Risifrutti är väl GODIS i förklädnad om nått?! Jag skulle iallafall servera det som ett fredagsmys godis någon enstaka gång.. men ett bra mellanmål? Knappast att Kajsa Bergqvist trycker Risifrutti i tid o otid…!

Svara
jånna 18 maj, 2014 - 05:57

en väska med “smoth brain – no grain” hihi….

Svara
Nike 18 maj, 2014 - 22:52

Jag undrar lite kring mejeriprodukter. Jag har sett att du ibland kör mejerifria perioder, och jag märker att jag också mår bättre när jag undviker mejeri. Det skulle vara roligt att lära sig mer om varför. Vad är det med mejeriprodukter som gör att jag känner mig uppblåst och dålig i magen? Är det sockret (laktosen)? Jag får för mig att kroppen reagerar dåligt även på laktosfria produkter.

Tack för en fantastiskt bra och inspirerande blogg!

Svara
Cecilia 24 maj, 2014 - 20:09

Vadå “Allt blir bättre med en kaka”? Urlöjligt. Jag undrar hur mycket de får betalt, de som tänker ut dessa “genialiska” reklamfraser? Kan man säga vad som helst och få det att gälla som sanning, bara för att det handlar om socker? Och var är reklamen för naturlig mat, på samma tema? “Allt blir bättre med ett ägg” ligger ju mycket närmare sanningen:D

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More