gratis ljudböcker nextory

Sommartips: 1 månad gratis ljudböcker hos Nextory!

av Cecilia Folkesson

– I samarbete med Nextory –

 

Nu under sommaren är det dags att passa på att beta av riktigt många bra böcker! Vad passar inte bättre i solstolen, under bilresan och på långpromenaden än en riktigt bra och spännande ljudbok?

Det bästa är att man kan ladda ner dem och lyssna på i offline-läge. Då funkar det äevn i sommarstuga utan täckning och under hela bilsemestern!

 

FÅ EN GRATISMÅNAD HOS NEXTORY!

Lyssna på hur många ljudböcker du vill under 1 månad! Du avslutar när du vill och inga pengar dras under gratisperioden. Klicka här för 1 gratismånad (Erbjudandet gäller nya medlemmar.)

 

tre ljudbÖCKER, tre olika tillfällen

I poolen och på stranden:  Heroine – Mons Kallentoft och Markus Lutteman
Detta är den fjärde boken i serien. Har du inte lyssnat på någon av dessa ännu: GRATTIS! De är superspännande från början till slutet! 

På morgonpromenaden: Omgiven av idioter – Thomas Erikson
Har du inte läst eller lyssnat på denna bok, gör det! Väldigt rolig och underhållande. Stor igenkänningsfaktor i SÅ mycket!

I bilen: Zoomysteriet – Martin Widmark
Dessa böcker om Lasse Majas Detektivbyrå kommer alltid vara en favorit hos barnen. Och Johan Ulvesson läser fantastiskt bra! Kan erkänna att vi vuxna tycker de är rätt så spännande också….  Barnen sitter som ljus i bilen och försöker tillsammans klura ut vem den skyldiga är. Finns massa böcker i samma serie. 

Klicka här för din gratis månad!

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Jennie 29 juli, 2017 - 23:20

Hej! Hur länge gäller erbjudandet på Nextory?

Svara
Cecilia Folkesson 29 juli, 2017 - 23:23

Hej! Juli ut iaf. Sen 30 dagar efter du registrerat dig 🙂

Svara
Jennie 30 juli, 2017 - 22:54

Perfekt! Tack. 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More