friggs te björnbär iste

Skippa läsk och juice – Gör ett fruktigt iste!

av Cecilia Folkesson

– I samarbete med Friggs –

 

Här kommer ännu ett tips på ett supergott iste gjort på ekologiskt björnbärs-te med lavendel och viol från Friggs. Iste är ju väldigt vanligt utomlands, inte bara för att det är svalkande utan riktigt, riktigt gott! Och vem har inte massa förpackningar te hemma? Testa att göra iste på chai-te med extra kryddor och mandelmjölk, eller detta med björnbär, blåbär och mynta!

De isteer man kan hitta i butiken innehåller ofta väldigt mycket tillsatt socker. Jag brukar inte använda någon sötning i mitt iste, men vill man ha ett sötare te är det bara att röra i en sked honung medan teet fortfarande är varmt.

 

Iste – Ett bra alternativ!

Iste är ett väldigt bra alternativ till saft, juice och andra socker-sliskiga drycker. Till barnen, använd ett koffeinfritt te som örtte eller rooibos. De är naturligt koffeinfria.

Friggs ekologiska teer är 100% naturliga och finns i 6 goda smakkombinationer. Komposterbara tepåsar och 100% återvinningsbara förpackningar. Bra för dig, bra för miljön!

 

friggs te björnbär iste

EKOLOGISKT ISTE med björnbär, blåbär och mynta

– Låt te-påsarna dra i hett vatten i ca 3-5 minuter och låt sen svalna i kylskåp.
– Servera i glas med massa is, björnbär, blåbär och färsk mynta.

Tips! Isbitarna blir både fina och gör drycken extra god om man fryser in bär i isen. Barnen tycker till och med vatten är roligt om det ligger in hallon-isbit i!

 

Missa inte tÄVLingen MED FRIGGS!

Missa inte tävlingen där du kan vinna ett kit med Friggs-produkter till ett värde av 500 kr! Jag utser vinnaren söndagen den 3:e augusti. Klicka här för att vara med och tävla. Lycka till!!

 

friggs te björnbär iste

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More