Sesamlax med kokos-kokta grönsaker

av Cecilia Folkesson

Semamlax med kokoskokta grönsaker (4 port)
Laxfilé
Furikake sprinkles (eller svarta och vita sesamfrön)
Salt+peppar

Gör så här: Sätt ugnen på 150°C. Lägg laxfiléerna i en form, salta och peppra och strö över  sesamblandningen. Laxen innertemperatur ska upp till ca 56°C.

Kokoskokta grönsaker
Kokosolja med chili
Broccoli
Färsk vitkål
Motötter
Gul lök
Skivad  vitlök
Limeblad
Lime
Tamarisoja eller salt

Gör så här: Woka grönsakerna i kokosoljan. Tillsätt limeblad och häl på kokosgrädden. Smaksätt med pressad lime och salt.
Servera med cashewnötter.

Enjoy!

 

 

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More