periodiskfatsa PF

Periodisk fasta – dag 6

av Cecilia Folkesson

Snart 1 vecka av periodisk fasta. Det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli. Kroppen börjar vänja sig vid att inte äta det första man gör när man vaknar. Nu tar jag en kopp kaffe och äter lunch vid tolv. Då äter jag mycket. Sen tar jag aminosyrorna innan träning, och något litet om jag känner mig hungrig, vilket jag oftast inte gör. Sen kör jag ett hårt pass och protein och massa mat efter det. Efter klockan 20 äter jag inget mer. Dricker bara vatten. Jag tycker det funkar bra, och jag tycker lite av kroppsfettet försvunnit. Kör nog två veckor till..

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Anci 29 maj, 2012 - 10:23

Hur gör du om du ska träna på morgonen ? Skippar du det helt då ? Är nämligen sugen på att testa PF, men jag tränar på morgonen ett par ggr i veckan….

Svara
ceciliafolkesson 29 maj, 2012 - 10:45

jag tränar inte på morgonen när jag kör periodisk fasta. tränar lunch eller kväll. viktigt att äta efter träningspasset.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More