Ordning och reda!

av Cecilia Folkesson

Vi börjar få mer och mer ordning vårt lilla hus. Som jag tidigare skrivit har vi flyttat från 200 kvm i stan till 35 kvm på landet. Alla vi fem plus en katt. Då gäller det att ha tysk ordning på allt. Rensa bort, organisera och hålla ordning. Detta är ett exempel. Ordning och reda bland kryddorna. Och kryddor är speciellt viktiga när man skippar tillsatser/e-nummer/smakförstärkare. Jag kör bara ekologiska kryddor. Ungefär samma pris som “de vanliga”. Många av de vanliga innehåller faktiskt mycket annat än krydda.

Kryddor från Urtekram finns här
Reseförpackningar från Maria Åkerberg (Nu halva Priset!) finns här
D-vitamin från Helhetshälsa finns här

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Maria Hernborg 20 november, 2014 - 14:32

Älskar dom där små kryddburkarna från Urtekram, köpte lakritspulver härom dagen, har du någon idé om vad jag kan använda det till kanske?…;) Kram!

Svara
Anna 23 november, 2014 - 08:46

Lakritspannacotta! 🙂

Svara
Helene D 20 november, 2014 - 16:47

Sånt där gillar jag, ordning och reda! Snyggt! Har du kollat Krydderi Krokus http://www.krydderikrokus.se/? Där brukar jag köpa mina kryddor. De blandar alla sina kryddor själva och har inga E-medel i.

Svara
Jenny 21 november, 2014 - 16:43

Vad fin ordning:) precis så man vill ha det! Tänkte höra om du läst något om blodgruppsmat? Jag skulle gissa på att du är blodgrupp0 eftersom du mår så bra på lågkolhydratskost? Jag tycker det är intressant! Jag är 0 och trivs bäst med paleo kost:) trevlig helg!!:)

Svara
Marja - Baka Sockerfritt 21 november, 2014 - 18:20

Så mycket fina kryddor! Imponerad av den fina ordningen i lådan. Själv har jag mest proppat ner kryddpåsar i en burk, och lagt kryddburkarna på en hylla.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More