Helhetshälsa Nybalans

Ett harmoniskt 2024

av Cecilia Folkesson

annonssamarbete Bodystore

 

Ett harmoniskt 2024 – Ett av de viktigaste målen jag har inför det nya året är att ta bättre hand om mig själv.

Att sova bättre, bli mer utvilad och hjälpa mina hormoner så bra jag kan är något jag verkligen ska försöka prioritera.

 

3 bra tips från Helhetshälsa:

Nybalans tar jag på morgonen för min hormonbalans. Innehåller vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten, samt niacin, riboflavin och pantotensyra för att minska trötthet och utmattning.

Magnesium Optimal innehåller tre olika former av magnesium. Passar både dig som tränar då det bidrar till normal muskelfunktion och för att motverka trötthet och utmattning. Och jag upplever att man somnar mycket enklare om man tar det precis innan man ska sova.

Ashwagandha Stressad, orolig eller trött? Ashwagandha är en adaptogen som bidrar till avslappning samt mentalt och fysiskt välbefinnande. Innehåller både ashwagandha extrakt och rotpulver. Du kan ta Ashwagandha på dagen för vakenhet och lugn eller på kvällen för avslappning.

 

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More