folkesson

Ny vecka, nya favoriter!

av Cecilia Folkesson

Nu är det bara några dagar kvar tills barnens skolavslutning! Hur snabbt gick inte dessa veckor? Planen är att vara ledig med barnen från juli och fram till att skolan börjar. Hur det ska gå vågar jag inte ens tänka på med tanke på hur väderprognosen ser ut just nu… Katastrof.

Sommaren är ändå den tid på året då vårt boende är perfekt. Ja, om det inte ösregnar då…

För några år sen, Sid var 2, så för exakt 5 år sen var det en riktigt kass sommar. Regnet öste ner och vi hade ingen semester planerad och hade under året sparat ihop 30 000 till en badrumsrenovering. Den sparkassan rök i samma ögonblick som vi packade bilen full med tält och barn och körde ner till Italien för att under fyra veckor ha den mysigaste semestern någonsin!

Hoppas kunna hålla i julens Bali-budget utan liknande infall… Snälla väder, skärp dig!

 

Veckans favoriter:

Bästa frukosten:
Chiapudding med mango och passionsfrukt. Mango och passion tillsammans är SÅ GOTT! Toppa med nötter kokoschips eller hemmagjord granola.

Bästa podden
S-Town. Nästan lika bra som Serial. Så välgjort! Man vill bara ha Sarah Koenig till BFF och lyssna på hennes röst hela dagarna!!

Bästa dagen
Det är något speciellt och sentimentals med skolavslutning och student. På fredag kör vi båda!

Bästa efterrätten / tårtan
Ska du baka något inför skolavslutningen eller studenten, skippa ugnen och kör på en iskall somrig raw cheese cake. 

Bästa toppingen:
Barnens nya favorit, Mangopulver! Dom har det på yoghurt, nice cream och våfflor!

 

…och veckans minuspoäng:
Vädret. Och att jag glömde bort vår bröllopsdag igår. Vilket betyder att jag inte heller kan vara sur på Johan pga ingen överraskning… Surt.

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Sandra 12 juni, 2017 - 18:03

Min son spelar hockey och älskar det. Ja mycket skjutsande blir det, han är 10år men enligt min mening skönare än fotboll. Dels så klär man automatiskt på sig mer på vintern/hösten = slipper stå på fotbollsplanen och frysa. Det bästa är att hockey oftast är under tak och då slipper jag regnet ☺️

Svara
Cecilia Folkesson 12 juni, 2017 - 18:26

Hej Sandra!
Du har en poäng i det. Det jobbiga just nu är att båda killarna är lika sugna och jag gissar att de hamnar i olika grupper om de ska börja…
De får testa och sen får vi se!

Kram

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More