Mina fem bästa köksmaskiner

Mina 5 bästa köksmaskiner

av Cecilia Folkesson

– Innehåller annonslänkar – 

 

Det finns vissa köksmaskiner och redskap som man har ståendes hemma fast man aldrig använder dem… Men så finns de några som verkligen blir favoriter. Här hittar du mina fem bästa köksmaskiner.

Du hittar även recepttips till respektive köksmaskin. Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

 

Slow Juicer

Min slowjuicer används flitigt hemma. Den jag har är liten, väldigt smidig att rengöra och låter inte speciellt mycket. Vi gör allt från gröna juicer och sellerijuice till ingefärsshot och äpplejuice till barnen i denna. Ena annan fördel är att man enkelt byter munstycket och kan göra nicecrem på några sekunder!

Du hittar Slow juicern här

 

Matberedare

Denna matberedare tycker jag verkligen är prisvärd! Jag har haft min ett bra tag och använt den väldigt mycket. Jag gör allt från nötsmör och rawbollar till valnötsfärs och fiskfärs i den.

Här hittar du matberedaren

 

Blender

Detta är min absolut dyraste köksmaskin. Men den kommer förmodligen hålla livet ut! Denna blender har inga vassa knivar utan trubbiga blad som slår sönder innehållet och krossar cellväggarna i maten vilket gör det enklare att ta upp näringsämnena.

Du kan göra både iskall sorbet till varma soppor i den.

Här hittar du Blendtec

 

Grönsakssvarv

Kanske inte den mest nödvändiga köksmaskinen, men om man vill äta zoodles ofta är den perfekt! Den strimlar massa olika grönsaker som även blir perfekt i sallader.

Här hittar du grönsakssvarven

 

Slowcooker

Vår slowcooker är förmodligen dem mest använda köksmaskinen. När vi gör grytor gör vi den alltid i sloowcookern. Jag brukar även laga köttfärs till många i den. Ett perfekt sätt att förbereda mat!

Här finns slowcookern

 

Fler recept

Vill du ha fler recept? I mitt receptarkiv hittar du hundratals recept – allt från goda frukostar till efterrätter, middagar och drycker. Recepten är alltid glutenfria och fria från vitt socker.

Klicka här för att komma till alla mina recept

 

 

 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Sara 20 februari, 2020 - 17:06

Hur upplever du att slow juicern är att rengöra? Har läst recensioner om att det skulle vara krångligt?

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More