pumparecept

Mina 10 godaste höstrecept!

av Cecilia Folkesson

Hösten är väldigt mysig ändå! Jag tycker betydligt mer om hösten är våren. Det bästa är att ta på sig tjocka tröjor och gå långa promenader i solen med en kaffe under alla höstfärgade träd. Till skillnad mot våren då man vid samma temperatur envisas med tunna kläder i det stickiga blå ljuset som lyser genom kala grenar… Kan inte förstå att alla gillar hösten så himla mycket?

Men något som de flesta är överens om måste väl vara att maten man lagar på hösten oftast är godare än den man lagar på våren? Eller så är det att man sitter inne med tända ljus som gör det mysigare!

 

Pumpor, grytor och Jamu

På hösten brukar jag laga mycket grytor och framför allt mycket pumpa! Och just pumpa kan man göra så mycket gott med. Det är lika gott att rosta som att göra soppa på.

Jamu är också ett sånt recept jag gör mycket på hösten. Perfekt att boosta immunförsvaret mot höstens alla förkylningar!

 

Mina 10 godaste höstrecept:

Jag har samlat mina 10 bästa höstrecept – alla naturligt glutenfria! Klicka på bilderna för att komma direkt till recept. 

 

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

COUNTRYGIRL and HOMEWIFE 17 september, 2018 - 13:02

Nä våren är sååå mycket bättre eftersom den är så hoppfull… då känner man att sommaren snart är nära och hösten försvinner. 😀

/C

http://fondofhome.blogg.se – en ovanlig lantliv-/inredningsblogg

Svara
Cecilia Folkesson 18 september, 2018 - 10:09

Haha, SÅ härligt att vi är olika 🙂

Svara
Christa 17 september, 2018 - 13:02

Nej jag menar att MÖRKRET försvinner! 😀

Svara
Cecilia Folkesson 18 september, 2018 - 10:09

😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More