julkalendern cecilia folkesson Life Mulitvitamin

Lucka 9 – Vinn en årsförbrukning av Life Multi Woman

av Cecilia Folkesson

– Luckan presenteras i samarbete med Life –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Ana. (Mail till vinnare har skickats.) Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se – varje dag ända fram till julafton!


 

I dagens lucka tävlar du om en årsförbrukning av en naturlig multivitamin från Life speciellt anpassad för kvinnor.

 

Life Multi Woman är ett tillskott speciellt anpassat för kvinnor med naturliga vitaminer & organiskt bundna mineraler för bästa upptag. Vegetabilisk kapsel.

 

 

Så här är du med och tävlar:

Vad är det viktigaste du gör för din hälsa?
Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan.

Tävlingen avslutas ikväll den 9:e december klockan 24:00 och vinnaren presenteras imorgon kväll i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Totalt vinstvärde: ca 800 kr. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

Du kanske även gillar detta

98 kommentarer

Sanna 9 december, 2020 - 02:29

Om sanningen ska fram gör jag alldeles för lite för min hälsa. Det är något jag har vetat om länge, men som jag liksom försökt förtränga undan. Det är därför ett mål som jag planerat att arbeta vidare med under 2021. Särskilt nu sedan min mamma fick sin diabetes diagnos. Hon är nu den tredje i min närmsta familj som fått diagnosen (min äldre bror och pappa har den sedan tidigare). Det i sin tur skrämmer mig rejält då jag är medveten om den ökade risken för mig.

Så jag är tacksam och glad över att jag nu äntligen tagit tag i det hela. Har nämligen tillsammans med min läkare bokat in årliga kontroller för att kontrollera hur min kropp mår. Det första/senaste testet visade lyckligtvis negativt, och jag är så glad och tacksam över det. Jag hoppas den där dumma diabetesen håller sig långt, långt borta.

Kram Sanna

Svara
Emma Vuckovic 9 december, 2020 - 06:35

Åh det kan nog jag behöva som lever med sköldkörtel-sjukdom!
Det viktigaste för min hälsa är kombinationen av rörelse, (helst i frisk luft), bra mat & bra umgänge

Svara
Linda 9 december, 2020 - 08:07

För min hälsa så ger jag kroppen mycket grönt dvs mat som kommer från marken, återhämtning i form av yoga och meditation, sömn-minst 7 tim/natt samt fyller på med diverse kosttillskott 🙂

Svara
Camilla Nilsson 9 december, 2020 - 09:06

Jag tränar och försöker återhämta mig med djupandning. Men om sanningen ska fram så är jag på väg från utbrändhet nr 2 så hälsan är väl inte toppen. Men träning är verkligen bästa medicinen!

Svara
Eva Svensson 9 december, 2020 - 12:42

Grön mat och En sked Möllers Tran från hälsokosten!

Alexandra 9 december, 2020 - 17:37

Tänka positivt och att allt har sin tid och ordnar sig förr eller senare! Med den inställningen så blir allt lite lättare och man både vill och orkar mer …

Liza Syversen 9 december, 2020 - 13:19

Jag försöker äta rätt mat och träna och återhämta mig.

Svara
Camilla Petersson 10 december, 2020 - 15:19

Åh, jag vill så gärna sponsra min unga vuxna dotter med detta om jag vinner!
Som ung vuxen är det många kostnader som ska omhändertas och hon har inte möjlighet alla gånger att prioritera vitaminer, trots att hon behöver det.

Svara
Teija Taavela 9 december, 2020 - 20:41

Mitt motto-gör något varje dag som glädjer dig själv,någon annan människa eller ett djur! Tänk fina tankar om livet o var SNÄLL‍♀️❤️

Svara
Laila 9 december, 2020 - 06:39

Promenader, lite yoga, försöker meditera(svårt), äter skapligt nyttigt iaf tills det blir kväll. Tar D- o B-vit., havtornskapslar. Life Multi Woman skulle vara ett riktigt bra komplement för mig en kvinna som är 55.

Svara
Elisabeth 9 december, 2020 - 18:42

Försöker träna så varierar och ofta jag kan

Svara
Marie 9 december, 2020 - 19:57

Mina hundpromenader! Med två aktiva labradorer blir det många steg per dag och skönast är turerna i skogen.

Svara
Moa 9 december, 2020 - 21:42

Jag försöker göra det jag kan med det jag har. Kronisk smärta, fibromyalgi och wiplashskada begränsar mig oerhört, men de dagar energin finns och kroppen håller ihop så försöker jag ta hand om den så gott det går. Promenader, styrketräning, ren mat, yoga, avslappning mm. Men också det som gör gott för själen: lyssna på böcker, prata med en vän, pyssla, fota och vara med familjen ♥️

Svara
Ana 9 december, 2020 - 09:17

Det viktigaste för hälsan är träning och kost för mig.
Jag tillför kroppen med nyttiga och näringsrika råvaror för då vet jag även att jag klarar av att prestera bättre fysiskt och psykiskt.
Att underhålla min kropp med träning och vara ute i naturen och även meditera där, känna närvarande. Det är viktigast.

Svara
Cecilia Folkesson 10 december, 2020 - 22:02

Grattis Ana!
Du är vinnaren av lucka 9.
Mer info kommer via mail.
God Jul önskar Cecilia & Life

Svara
Ana 10 december, 2020 - 23:53

Tack vad roligt!! Dina recept har gjort det enklare att äta nyttigt och vegetariskt, när jag ändrade min kost så var din hemsida hjälp nr 1! Tack!

Svara
Annika Martinsson 9 december, 2020 - 09:49

Startar dagen med ljummet citronvatten, djupandning, stretchyoga. Ätfönster, med ren egenlagad mat. Dagliga promenader med träning ibland. En kort avslappnings/andningsstund på em. Nedvarvning innan läggdags. 8 h sömn.

Svara
Titti skarp 9 december, 2020 - 10:13

det viktigaste jag gör är att jag har sett över mina matvanor och äter mycket mer nyttigheter än förr. frisk luft är viktigt för att kroppen skall må bra så promenader och gärna i skog och mark gör mig glad

Svara
Sofia 9 december, 2020 - 18:31

Just nu är det att vara tacksam för det jag har och kan göra <3

Svara
Camilla andersson 9 december, 2020 - 20:22

Ser till att inte stressa och alltid prioritera min yogatid!

Svara
Helena Lindqvist 9 december, 2020 - 21:59

Jag tillbringar mycket tid i stallet och på hästryggen! ♥️

Svara
Kristiina 9 december, 2020 - 05:26

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att bygga upp den stark genom motion. En livslång investering som förhoppningsvis står emot utmaningar, slitage och ibland omöjligheter.
Ha en fin dag!

Svara
Monica Ögren 9 december, 2020 - 05:30

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att jobba med min inställning både till mig själv och andra, med att inte döma utan visa respekt och acceptans för mig själv, mina val, för mina medmänniskor och för det som händer i livet. På det viset blir livet lättare. I förlängningen orkar jag mer och mår bättre och orkar även jobba mer med det rutiner och förändringar som jag behöver, t ex smarta matval, träning/rörelse men även vila och tacka nej till det jag inte behöver.

Svara
Catharina Andersson 9 december, 2020 - 13:30

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att släppa på kraven och ge mig själv tid. Det gör att jag har ork och lust att använda min alldeles egna tid till att göra, äta, lära om det som får mig att må bra.

Svara
Johanna Ögren 9 december, 2020 - 05:32

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att säga JA till det jag orkar och vill göra, och säga NEJ till det jag inte orkar. T ex orkar jag bara jobba 75%, jag orkar bara träffa kompisar någon enstaka dag, men jag prioriterar min egentid, min sambo, mina katter, mina kosttillskott och min sömn.

Svara
Gunnel Bäckström 9 december, 2020 - 05:34

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att fortsätta göra det jag brukar göra, trots min sjukdom som heter Parkinson. Jag fortsätter baka och laga mat, jag fortsätter gå på promenader med min hund och ibland går vi även på kurs, jag fortsätter pussla som jag gillar.

Svara
Jennifer 9 december, 2020 - 06:21

Det absolut viktigaste för mig är att försöka hålla fast vid någon form av regelbunden träning och ett bra dagligt intag av protein 🙂 Sömnen är också viktig för mig!

Svara
Lea 9 december, 2020 - 06:31

Treenigheten: Sömn, träning och varierad kost – och störst och viktigast av dessa tre är träning för mig. Om/när jag håller igång med träningen (crossfit, yoga, promenader, skidor) så kommer det andra med automatiskt.

Svara
Emma Näslund 9 december, 2020 - 06:37

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att stanna upp, tänka efter hur jag mår och prioritera mig själv då det behövs.

Svara
Marie Dahlberg 9 december, 2020 - 06:56

Det viktigaste är att jag tränar regelbundet och även har lagt in styrketräning samt att jag tar hjälp med min träning så att den är anpassad för mig.

Svara
Josefine 9 december, 2020 - 06:58

Äter ekologiskt så mycket jag kan, mycket grönsaker o motionerar o ser till att jag får frisk luft.
Nu under vintertid äter jag d-vitamin från Life.

Svara
Li Hagström 9 december, 2020 - 07:01

Jag åt jättebra, tränade och motionerade perfekt och trodde jag skulle må bra. Insåg att det inte räckte utan behövde även vila, andas, tänka, skratta och sluta stressa. Nu försöker jag ta hand om hela mig lite mer lagom. Dans, promenader, fina vänner, en kopp kaffe vid havet, baka, laga god mat och mys med mina fina barn.

Svara
Eva A 9 december, 2020 - 07:23

Tränar mer och äter mindre animaliskt fett för att minska det “farliga” kolesterol.

Svara
Kickan 9 december, 2020 - 08:05

Det livet just har lärt mig – är att följa mitt hjärta!❤️ När jag inte gör det, får det följder både för kropp och själ.

Svara
Rebecka Andersson 9 december, 2020 - 07:34

Sömn, yoga, motion, god mat och en bra bok 🙂

Svara
Nora Efraimsson 9 december, 2020 - 07:40

För min hälsas skull försöker jag alltid få en god sömn (gärna 8 timmar), ha en varierad och välbalanserad grön kost (äter vegetariskt), motionera (gärna i skogen vilket ger mig så mycket endorfiner och gör mig glad) och stressa mindre. Att alltid lyssna till sin kropp och se vad den behöver och vill ha är det viktigaste. Är jag sugen på godis en dag, så äter jag det. För att begränsa sig själv med vad man får och inte får mår man inte bra av. Dessutom påverkas andra av ens mående och jag vill ha en positiv aura runt mig med starka och friska människor, något som inte är en självklarhet i dagens läge. Tacksam över att jag och även mina närmsta är friska

Svara
Annika Andersson 9 december, 2020 - 07:43

Just nu är det att försöka gå ner några kilo till. Jag har ingen ambition att bli jättesmal, men efter sommaren kände jag att det blivit för mycket. Så jag försöker äta mer nyttigt och röra mer på mig.

Svara
Anna Blom 9 december, 2020 - 07:54

Försöker äta hälsosamt och motionerar dagligen

Svara
Frida 9 december, 2020 - 08:00

Jag äter vegansk och ekologiskt och tränar. Varje dag går jag också promenader och är ute i friska luften.

Svara
Anneli Lindgren 9 december, 2020 - 08:01

Lovely, varje kvinnas must have.
God Jul.

Svara
Marianne 9 december, 2020 - 08:12

Varandes 58 år så kämpar jag på med ”klimakteriekrämpor” och försöker må så bra jag kan utan hormontillägg. Helt säker på att motion är A o O så därför kör jag på med promenader, Friskis-pass här hemma nu pga Corona, yogar hemma, cyklar MTB o har nu även provat att spela paddel. Skönt o kul att röra på sig
Har även lagt om kosten. Skippar numer gluten och mjölkprodukter. Mår väldigt bra av detta Sen skadar det ju inte att få i sig tillskott i form av vitaminer o mineraler oxå, så det kör jag också med.
Så viktigt att må bra❣️

Svara
Lena O 9 december, 2020 - 08:18

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att träna och försöka äta rätt. Fylla på med de vitaminer och mineraler jag inte får i mig. Så därför hade det passat så bra med denna vinst

Svara
Annika 9 december, 2020 - 08:22

Jag försöker skapa mycket glädje och skratt i mitt liv, promenader och annan träning försöker jag få in i min planering, äter lite olika kosttillskott varje dag samt försöker tillaga nyttig mat på vardagarna med mycket grönsaker. God jul!

Svara
Sandra 9 december, 2020 - 08:34

Jag ger mig själv kärlek och respekt och lyssnar till mina behov. Prioriterar gärna att krypa upp i soffan med en bok och en saffransbulle framför att vara ”duktig” och rensa garderoben. Rör på mig och äter hälsosamt 75 procent av tiden och är obscent onyttig resten av tiden. Det ger mig balans i livet. Corona ger en ypperlig chans att leva i nuet och det utnyttjar jag till fullo.

Svara
Jerker Nilsson 9 december, 2020 - 08:42

Hoppas vinna till min fru 🙂 Jag försöker springa mycket när hälsan väl tillåter det 🙂

Svara
Johanna Kenas 9 december, 2020 - 08:47

På min väg tillbaka från en utmattning har jag insett att min själ och kropp mår bäst av att vara i naturen. Långsamma länga promenader med doften av skog och hav är så helande.

Svara
Cissela 9 december, 2020 - 09:09

Det viktigaste? Mina lunchpromenader. Att få lämna datorn en stund för rörelse, frisk luft och solljus. En paus för MIG

Svara
Jennifer karlsson 9 december, 2020 - 09:28

Att hitta en balansgång i livet mellan att leva hälsosamt och lyckligt. Sömnen, vatten och motion. Plus det balansera diabetesen som tar all fokus hela dagarna. Jag hade absolut behövt tänka mer på mig själv och att börja ta vitaminer hade varit ett bra första steg.

Svara
Elisabet 9 december, 2020 - 09:32

Jag är närvarande i nuet, oavsett om det handlar om relationer, arbete eller en löptur i skogen. Det ger en stillhet i mitt inre och gör livet meningsfullt även när det smärtar. Det är nyckeln till hälsa för mig!

Svara
Hanna 9 december, 2020 - 09:35

Pigg mamma = glada barn

Svara
aino 9 december, 2020 - 10:19

Jag övar mig på att vara snäll mot mig själv.

Svara
Alva 9 december, 2020 - 10:25

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att sova ordentlig, för utan god sömn så är det inte mycket som blir rätt.

Svara
Frida 9 december, 2020 - 10:32

Försöker få frisk luft varje dag, tränar och äter bra kost!

Svara
Mikaela Rindefors 9 december, 2020 - 11:05

Ojoj jag har letat rätt väg till hälsa länge. Att inte ge upp trotts att sjukvården inte kan hjälpa och testa andra vägar. Och framförallt hushålla med min energi så jag orkar♡♡♡

Svara
Johanna 9 december, 2020 - 11:14

Det viktigaste jag gör är att träna på gym. Försöker bli stark!

Svara
Malin Svensk Björck 9 december, 2020 - 11:22

Jag är ute i naturen mycket. Det är min plats på jorden, där mår jag bra och hittar lugn och styrka. Vilket behövs eftersom jag är handikappad och kroniskt sjuk.

Svara
Anna 9 december, 2020 - 12:11

Yogar. Efter stressiga dagar på stor myndighet behövs lugn och ro för att få den absolut livsviktiga sömnen.

Svara
Ida I 9 december, 2020 - 12:37

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att leva i nuet så mycket som möjligt. Vilken i sin tur är en utmaning då jag är ett planeringsfreak som gärna har allt bestämt flera månader innan. Men det är det bästa jag gör för mig för att må bättre!

Svara
Annie 9 december, 2020 - 13:03

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att GE MIG UT i vår vackra natur. Jag är student med två små barn och vissa dagar känns det som att jag har stirrat in i min datorskärm hela dagen. Det känns inte ett dugg bra för hälsan faktiskt. Men att då ta med familjen ut i skogen och leka järnet, är så bra för både min kropp och själ. Att få kärlek, rensa huvudet, frisk luft och rörelse i ett är ett recept på bra hälsa för mig.

Svara
Karin 9 december, 2020 - 13:16

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att tillföra positiv energi:
Jag äter enbart nyttig vegetarisk kost.
Går på gympass 3ggr/v – dansar Zumba som jag blir glad av.
Vandrar mycket i naturen, blir några mil i veckan.
Åker skidor, vandrar i fjällen.
Jag är 67 år och hoppas leva ytterligare många friska år.

Svara
Maria 9 december, 2020 - 13:54

Det viktigaste för min hälsa är rörelse.

Det är konstigt, men jag ser nya luckor endast var tredje dag – inte varje dag som de är tänkta. Det är alltså “paus” två dagar och sedan ser jag tre luckor samtidigt. Så jag missar två av tre trots att jag kollar varje dag.

Svara
Maja B 9 december, 2020 - 14:34

Just nu försöker jag bara ta det lugnt då jag är sjukskriven för stress. Så försöka komma ut, äta mer grönt och tänka på vad jag vill och hur jag mår.

Svara
Louise Johansson 9 december, 2020 - 15:00

Det bästa jag gör för min hälsa är att lyssna på den och dess tecken, särskilt eftersom jag har en sköldkörtelsjukdom. Extra viktigt då med multivitamin!

Svara
Veronica M 9 december, 2020 - 15:25

Det viktigaste som jag gör för min och min familjs hälsa är att jag köper allt ekologisk och gör så mycket som jag kan själv, ex pressa juice mm för att säkerställa att inga onödiga tillsatser kommer med. Jag tror att alla våra E ämnen och gifter som vi ständigt utsätts för påverkar hela våra kroppar, våra nervsystem och hormoner.
Vi ska även börja med att försöka göra vårt egna vegetariska protein ; ) Skulle sitta fin fint med detta stärkande tillskott till!

Svara
Katarina N 9 december, 2020 - 15:30

Wow, ett HELT års förbrukningDå kanske det blir ordning på hud o naglar, kropp och knopp!! Det tar sin lilla tid innan skillnad märks.
Det viktigaste jag gör är att jag dricker mycket vatten och fastar ibland, max 2 ggr/år för att rensa ur systemet.

Svara
Veronica 9 december, 2020 - 15:45

Jag ätit aip kost i 6 månader och nu blandad aip och paleo. För första gången på 9 år lättade min hjärndimma och jag har märkt en liten återhämtning. Det är magiskt för någon som inte har haft någon återhämtning på 9 år utan stannat på en lägre energinivå varje gång jag gjort lite för mycket. Fortfarande lång väg att gå men går inte att beskriva känslan att för första gången på sååå många år se ett framsteg!!!! Lycka !!!!

Svara
Jenney 9 december, 2020 - 15:59

Det är definitivt att skratta. Att få ha roligt med mina nära runtomkring gör mig välmående inuti.

Svara
Caroline L 9 december, 2020 - 16:08

Det bästa jag gör för min hälsa är att leva med två härliga katter.

Svara
Kristina Ström 9 december, 2020 - 17:05

sover ordentligt. Äter även de viktigaste vitaminer och tar probiotika varje dag. Sedan försöker jag gå en promenad och använder jag mina fina bungypump stavar. En gång om året tar jag en fastekur. När det gäller mat försöker jag välja lite mer vegetariska alternativ.

Svara
Anna A 9 december, 2020 - 17:14

Jag springer några mil i veckan, och det ger mig ny energi och får mig att må väldigt bra.
Min sömn blir bättre, stressen minskar och jag får lust att ge min kropp den hälsosamma
kost den vill ha!

Svara
Sandra 9 december, 2020 - 18:01

Det viktigaste och bästa jag gjort för min hälsa är att jag tränar med en PT. Innan jag hade en PT tränade jag alldeles för mycket, det blev ett beroende som gjorde att jag hade enorma smärtor i min kropp. Nu när jag tränar med min PT har jag en bättre balan mellan träning, vila, kost. Det har verkligen blivit en stor skillnad för min hälsa!

Svara
Anna L 9 december, 2020 - 18:13

Powerwalks, yoga och meditation tror jag är svaret! Lägger till musik som ger dansiga fötter för det blir jag glad av

Svara
Nina Terping 9 december, 2020 - 18:31

Det viktigaste jag gör är att ta vitaminer, träna och försöka att alltid laga hemlagat. Min slow cooker är min räddning.

Svara
Ann 9 december, 2020 - 19:06

Terapi med stort T. Äntligen gör jag detta för min egen skull och lyckats öppna upp. När dåtiden och framtidem tar över nuet, är det de bästa jag kan göra för min egen hälsas skull, 45 min varje vecka hos min psykolog.

Svara
Pierre S 9 december, 2020 - 19:15

Detta vill jag vinna till min fina! En liten adventsgåva.

Själv varvar jag gymet med mountainbike om man inte räknar att leka och laja med fotbollen med sonen. Bra för hälsan = ) Tror jag balanserar jobb och fritid bra.

Svara
Karin 9 december, 2020 - 19:17

Ett skratt förlänger livet vilket man inte kan ta förgivet.
Goda vänner är bäst. Gör att man gärna mitt i veckan ställer till med fest!
Att sova gott gör susen. Jag önskar mig Life Multi Woman till tusen.

Svara
Marianne A 9 december, 2020 - 19:28

Ute och går varje dag. Försöker dricka mycket.

Svara
Kristin Samuelsson 9 december, 2020 - 19:39

Jag försöker komma ut i friska luften varje dag. Stanna upp en stund och se det fina precis där och då. Ha en hög acceptans för omgivningen och mina egna känslor. Laga och äta näringsrik mat. Lugn i sinnet ger mig hälsa.

Svara
Sara Svensson 9 december, 2020 - 19:46

Det viktigaste i livet är självmedkänsla.
Att se sig själv som en person som man älskar och vill det bästa. Att vara snäll mot sig själv, och behandla sig själv med respekt och medkänsla.

Svara
Charlotte 9 december, 2020 - 19:54

Jag försöker få i mig olika vitaminer, mineraler och andra tillskott, men det blir väldigt många piller om man tar allt separat, vore mycket enklare med ett tillskott som detta!

Svara
Nathalie Viktor 9 december, 2020 - 20:02

Jag försöker att äta så mkt regnbågsfärgad mat som möjligt. Jag tänker att grönsaker och frukt är grunden för en bra hälsa och ett bra sätt att få i sig vitaminer på. Sedan fyller jag på med en del vitaminer från Life också för att vara säker på att jag får i mig allt och lite till.

Svara
Karin 9 december, 2020 - 20:11

Nu i coronatider så är onsdagar med korta löpintervaller och kallbad med fd kollega så otroligt viktigt för mitt psykiska och fysiska välmående

Svara
Katja Pyttynen 9 december, 2020 - 20:13

Jag gör så gott jag kan för att hålla mig frisk och må väl. Tränar i lagom dos för att stärka mig , min kropp och hjärta. Vi äter bra och någorlunda hälsosam mat och njuter lite extra på helgen. När man har två tonårsdöttrar då får man tänka sig för hur man pratar och gör kring sin hälsa på ett bra sätt .

Svara
Helen Flink 9 december, 2020 - 20:13

Jag gör fler saker som är viktiga för min hälsa, men om jag ska välja en så är det skogspromenaden hem från förskolan som jag försöker få till flera gånger i veckan. Den ger sånt som frisk luft, rörelse och en givande stund med min son.

Svara
Kristine 9 december, 2020 - 20:17

Försöker ta tillvara på tiden med kidsen medan de är små och fortfarande vill vara med mamman. De gör mig galen stundtals men ger mig samtidigt mängder av kärlek och gör mig lycklig. Lycka om något tänker jag påverkar hälsan positivt!

Svara
Linnea H 9 december, 2020 - 20:31

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att jag ser till att ta mina mediciner dagligen. Jag har en autoimmun tarmsjukdom som gör att jag måste medicineras med en typ av cellgifter som trycker ner mitt immunsystem så att sjukdomen kan hållas i någorlunda kontroll. Förutom detta ser jag även till att dagligen ta promenader och försöker äta hälsosamt. Jag måste även alltid äta olika vitamintillskott pga min sjukdom, så jag hoppas jag kan få möjlighet att vinna detta pris så jag kan få prova dessa som låter väldigt intressanta då de har helt naturligt ursprung.

Svara
Maria Rönnmark 9 december, 2020 - 20:57

Det jag äntligen gör för mig o min hälsa är, egentid, återhämtning och träning. Så underbart

Svara
Maria C 9 december, 2020 - 22:00

Prioriterar sömn, återhämtning och undviker att stressa. Äter vegetariskt och fullkornsprodukter och tar en daglig promenad i naturen. Dessutom läser jag böcker som får mig att må bra!

Svara
Amanda 9 december, 2020 - 22:07

Jag tränar!

Svara
Madeleine 9 december, 2020 - 22:15

Är magen glad så är människan glad! Sedan jag fick min diagnos GPA så tänker jag på vad jag stoppar i mig och börjat gå på gym som jag aldrig vågat sätta min fot på innan. Lyssnar också på avslappnings musik varje kväll för att komma till ro och försöker dra ner på all onödig stress!

Svara
Maja Regefalk 9 december, 2020 - 22:22

Det viktigaste jag gör för mig själv är att varje dag försöka lyssna en liten stund på mig själv.. det kan vara på morgonen i sängen, på lunchen, under en långpromenad.. ja.. jag liksom pratar högt med mig själv. Positivt o negativt. Glatt och eländigt!

Svara
Matilda 9 december, 2020 - 22:22

Har hästar och hund, så det blir att man är ute mycket i friska luften och samtidigt rör på Sig Väldigt mycket per dag

Svara
Filippa Norling 9 december, 2020 - 22:24

Djupandningsövningar morgon o kväll

Svara
Carina 9 december, 2020 - 22:32

Det viktigaste jag gör för min hälsa är att utöva yinyoga två ggr i veckan. Försöker få till lite promenader också, men de vill jag få till lika stadigt som min yoga. Har precis börjat med kosttillskott, är en djungel att veta vad man ska ta. Detta sammansatta kosttillskott skulle vara perfekt att få köra igång 2021 med!

Svara
Eliisan 9 december, 2020 - 22:34

Det viktigaste jag gör för min hälsa? Jag är tyvärr drabbad av flera sjukdomar, så jag måste försöka att sköta mig ordentligt på alla sätt, immunsjukdom är en i raden av sjukdomar.

Jag försöker äta nyttig och bra mat, mycket grönsaker och frukt.
Använder ej tobak eller alkohol. Dricker mycket vatten.
Försöker komma ut på promenader åtminstone 3-4 gånger i veckan, så viktigt för
hjärtat, blodomloppet, muskler, ja hela kroppen.

På grund av immunsjukdomen måste jag undvika kontakter med många människor,
umgås med de jag kan och gläds över att jag har de i mitt liv.
Försöker att tänka positiva tankar, att inte gräva ner mig i saker och ting, ta lite lättare
på motgångar.
Till sist men inte minst så försöker jag också att vara snällare mot mig själv; inte ställa stora krav på mig själv, tänka att jag är bra som jag är och jag gör så gott jag kan!

Skulle vara mycket tacksam och glad om jag vann Life Multi Vitaminer som innehåller
naturliga vitaminer och organiskt bundna mineraler – det är något som jag skulle behöva!

Svara
Gunilla 9 december, 2020 - 22:42

Boostar mitt immunförsvar gör jag genom att laga mat ifrån grunden med bra råvaror. Undviker fläskkött men äter gärna vilt. Undviker mjöl och socker. Rör mig ute i friska luften dagligen. Ser till att varva ned och andas så jag inte börjar stressa.

Svara
Christine Tomtlund 9 december, 2020 - 22:44

Förlåter mig själv för att inte vara perfekt, njuter av livet i lagom mängd och dansar tango.

Svara
Anna Blom 10 december, 2020 - 07:38

Äter gott och nyttigt. Promenerar nästan dagligen och gymmar 2-3 ggr/vecka. Umgås med barnbarnet som ger en otrolig energi boost

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More