natural cycles vinn 6 månader

Lucka 7 – Testa Natural Cycles

av Cecilia Folkesson

Julkalender ceciliafolkesson Natural cycles

– Presenteras i samarbete med Natural Cycles –

 


Tävlingen är avslutad och dagens vinnare är Caroline! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


 

I dagens lucka har du chans att vinna en 6 månaders prenumeration + en basaltermometer från Natural Cycles. Natural Cycles är ett naturligt preventivmedel utan biverkningar. Du lär lära känna din kropp och din menscykel samtidigt som du slipper hormoner!

 

Så här fungerar Natural Cycles:
– Du mäter din temperatur med en basaltermometer varje morgon när du vaknar, anger din temperatur och om du har mens i appen.

­– Efter ett tags mätande kommer appen kunna läsa av när du har ägglossning och du får fler och fler gröna dagar. (Alltså dagar då du kan ha oskyddat sex.)

Du måste vara över 18 år för att använda Natural Cycles. Detta preventivmedel skyddar inte mot könssjukdomar.

Här kan du läsa hur jag använder Natural Cycles.

 

Såhär är du med och tävlar:

Varför vill du testa Natural Cycles?
Skriv ditt bidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar om dagens lucka. Tävlingen avslutas i kväll (7:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg.

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka!

Lycka till!

 

61 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

61 kommentarer

Linda 7 december, 2017 - 06:57

Åh jag är med & tävlar! Äter just nu minipiller pga min smärta vid menstruation & ägglossning (svimmar, kräks, ligger i fosterställning osv). Men smärtan blir hanterbar tack vare mina p-piller, men snart tar jag äntligen min examen & då ska jag & min man äntligen tänka på att skaffa barn, som vi väntat & längtat! Det innebär att jag måste sluta med mina p-piller & hantera smärtan ändå, men det får det vara värt för ändamålet Men med hjälp av natural cycles kan jag lära känna min kropp först & främst efter åratal med utebliven menstruation (pga ppiller) & hjälpa mig ha en överblick för vilka dagar jag är fertil & inte Hoppas såååå på vinst!

Svara
Gabriella 7 december, 2017 - 21:46

Åh vill så gärna testa Natural Cycles Har inte hittat något bra alternativ till preventivmedel efter barnen då jag vill låta kroppen “sköta sig själv” som den är menad att göra. Har läst på lite och det verkar ju funka väldigt bra så det hade varit härligt att ha ett gäng “gröna dagar” i månaden då man slapp känna sig som fumliga tonåringar som letar kondomer i mörkret

Svara
isa 7 december, 2017 - 07:02

Oj, det här är något jag länge funderat på att testa. Det vore jättekul och vinna det. Jag vägrar sedan länge p-piller efter att ha provat det och inte varit ett dugg nöjd (för att inte prata om att proppa sig full med hormoner) Med kondomer kommer jag (eller snarare min pojkvän 😉 ) inte heller riktigt klar med.
Att ha en app som räknar ut allt åt mig istället för att ens försöka att göra det själv vore toppen! Och med två barn tycker jag faktiskt att det räcker ganska bra, där är tillräckligt med pubertetshormoner på väg och det vill jag inte blanda ihop med bebisskrik / blöjor och en jättetrött mamma 😉

Svara
Linda O 7 december, 2017 - 07:39

Frihetskänslan! Det är önskan om den som gör att jag vill tävla. Att få låta kroppen ha sin gång, trots hormonrubbningar och oregelbunden menstruation. Heja en naturlig cykel!

Svara
Johanna Jers 7 december, 2017 - 08:08

jag vill testa Natural Cycles som ett led i min önskan om att plocka bort allt som inte är naturligt för kroppen. Halvfabrikat, socker, konserveringsmedel, p-piller…

Svara
ERICA 7 december, 2017 - 08:13

Jag har länge funderat på att prova Natural Cycles så tar den här tävlingen som ett tecken på att det är dags!
För mig skulle användandet ge en möjlighet att få lära känna min kropp och få förståelse för hur den fungerar. Vi har svårt att bli gravida och kan kunskap om min kropp öka chanserna är det dags att prova!
Att Natural Cycles är helt naturligt, där man inte behöver äta någon form av läkemedel, känns också som rätt i vårt liv!
Jag håller tummarna!

Svara
Anna Svensson 7 december, 2017 - 08:30

Jag är med och tävlar för att just nu använder jag inget preventivmedel. Har 1 son på 18 månader och när jag väntade honom fick jag en propp i benet. Så det enda jag får använda nu enligt min barnmorska är en spiral. Jag har bara hört negativa erfarenheter om Det, så därför så använder jag ingenting just nu. Hoppas på vinst så att jag får testa detta sätt utan att stoppa i massa hormoner i kroppen!

Svara
sofie 7 december, 2017 - 08:50

Behöver ett nytt preventivmedel nu efter min graviditet för 8 månader sen! Har velat testa NC länge men inte tagit tag i de än. Vill INTE gå tillbaka till hormoner, min kropp mår inte bra av det!! Så detta är absolut det bästa alternativet för mig! =)

Svara
Hanna 7 december, 2017 - 09:14

För två år sen blev jag rekomenderad den ofarliga kopparspiralen. Jag valde att sätta in den och allt kändes bra de första ett och ett halvt åren. I sommras började problemen med ångest, yrsel, nervositet och så vidare. Jag var varken stressad eller hade varit mer om någon speciell händelse som skulle vara anledningen till mitt mående. Efter några veckors googlande började jag misstänka att kopparspiralen var orsaken. I september åkte den ut. Jag mår fortfarande dåligt men känner att ångesten och oron börjar lätta. Nu är jag väldigt noga med att jag ska ha ett biverkningsfritt och hormonfritt preventivmedel i fortsättningen och jag tror att Natural Cykles därför är det bästa alternativet.

Svara
Nathalie 7 december, 2017 - 09:48

Jag är sugen på att testa NC för att se om det är någonting för mig helt enkelt. Det är hög tid att få ordentlig koll på min cykel känner jag – och samtidigt vara snäll mot kroppen.

Svara
Michelle 7 december, 2017 - 10:16

Jag vill väldigt gärna vara med och tävla då jag har funderat på att testa natural cycles länge! Har slutat med p-piller eftersom jag inte vill stoppa i min kropp en massa hormoner och skapa mer obalanser i kroppen då min kropp inte mått alls bra under dessa år med p-piller. Dock behöver jag och min sambo ett fungerande preventivmedel! Därför är jag sugen på att testa NC för att få bättre koll på min cykel och kropp samt ett säkert preventivmedel!

Svara
Alexandra Isulv 7 december, 2017 - 10:21

Vill så gärna vinna detta! Har länge funderat på att testa NC, men inte kommit till skott än. Väntar vilken dag som helst mitt första barn. Innan det åt jag p-piller konstant i mer än 10 år. Jag kände direkt när jag slutade med dem att jag absolut inte vill börja med dem igen! Så efter att jag fött skulle jag gärna vilja testa NC för att se om det passar mig! Vill absolut inte stoppa mer hormoner i min kropp!

Svara
Jonna 7 december, 2017 - 10:22

Detta vill jag såååå gärna testa!!!Misstänker nämligen att alla dessa hormoner man fått itrugat sig sedan tonåren förstört halva mitt liv! Har helt nyligen insett detta och känner sorg över som det känns rätt många år med pissigt mående när det kanske inte alls hade behövt vara så!

Svara
Sofia 7 december, 2017 - 10:23

Vill gärna testa Natural Cycles eftersom hormoner är no-go för min del och den kopparspiral jag har vill jag gärna ta ut. Är 27 år men har ett helt lager med mediciner för att behandla min lupus. Nu jobbar jag för att komma ner på noll eller så nära noll som möjligt. Med ekologisk och näringsrik mat har jag kommit ner på under hälften redan. Att byta till Natural Cycles känns som ett naturligt led i att lära känna min kropp och cykel. Utan biverkningar.

Svara
Cecilia Lindberg 7 december, 2017 - 10:59

Denna har jag varit nyfiken på länge! Jag skulle gärna vilja prova den då jag mår dåligt på ppiller och har länge önskat att det ska komma ett naturligt preventivmedel.

Svara
Frida Eriksson 7 december, 2017 - 11:06

Låter suveränt bra slippa proppa i kroppen med konstgjorda hormoner.

Svara
tilda 7 december, 2017 - 11:14

Jag har tyvärr pcos som har förstörd stora delar av mitt vuxna liv med allt vad det innebär psykiskt och fysiskt. Jag har gjort allt i min makt för att stabilisera och hjälpa hormoner och kropp med min livsstil. Efter vårt mirakel som kom till oss via IVF hände det något med min kropp och min mens dök upp till min stora förvåning och lycka!! Allt detta slit med kost, mental träning och fysisk aktivitet hade gett resultat och ingen kan förstå min lycka efter stressen att vara utan mens i ca 10 år. Mensen har nu kommit tre månader i rad och ingen är lyckligare än jag men därför vågar jag absolut inte mixtra med min kropp med p-piller och hormoner igen då detta skulle vara förödande för min kropp och ev förstöra allt jag kämpat för i 10 år. Därför känns detta som en räddning för mig med natural cycles. Det skulle också ge mig mer kunskap om min “nya” hormonbalans och kropp och skulle hjälpa mig ofantligt.

Svara
Lisette Johansson 7 december, 2017 - 11:31

Hade velat prova och se om detta kanske kan få min kropp att må bättre. Går på p-piller och har gjort i alldeles för många år. Är sjukskriven för depression och har varit sen jag var 15år, alltså 10års tid, ungefär då jag började med p-piller. Att sluta med dom och börja med detta kanske hade gjort min depression iaf lite lättare!

Svara
Hanna 7 december, 2017 - 11:47

Länge funderat på att testa detta. Har nu två vekor kvar på mina p-piller, skulle vara en fantastisk chans att få testa ett naturligt preventivmedel. Känner som att det efter 10 år med massa extra hormoner är dax att sluta med de och övergå till de naturliga.

Svara
Camilla Nilsson 7 december, 2017 - 17:03

Har länge velat prova då jag inte vill ta hormoner och lära känna min kropp bättre.

Svara
Lisa 7 december, 2017 - 12:04

Jag är gärna med och tävlar! Jag har hört mycket positivt om natural cycles från både vänner och familj. Jag har aldrig provat det och äter just nu p-piller som jag bland annat blir trött- och får ont i huvudet av. Det skulle vara roligt att få chansen att testa detta. Det kanske passar mig perfekt! Det hade varit underbart.

Svara
Emma 7 december, 2017 - 12:41

Skulle verkligen vara något för mig som inte får eller vill äta syntetiska hormoner. Innan jag fick barn visste jag exakt vad som försiggick i min kropp men efter första barnet blev det något totalhaveri så jag känner inte längre när det är ÄL eller mens på gång. Har också börjat märka av lite latexproblem…

Svara
Sara Gustavsson 7 december, 2017 - 12:57

För tre år sedan dundrade jag rakt genom väggen. Mina problem startade när jag började testa olika former av hormonella preventivmedel och mina hormoner har gått bananas sen dess. Som sjukskriven är natural cycles en lyx jag inte kan unna mig så det hade ju varit fantastiskt att få möjligheten att testa.

Svara
Elin 7 december, 2017 - 13:22

Är också jätte gärna med och tävlar.
Läst mycket om just NC och känner att det vore toppen att kunna veta mer om kroppen och hur min cykel fungerar. Just nu finns det inga pengar över till att kunna satsa på detta, så kul om man kunde få testa på gratis!
Har aldrig prövat något annat preventivmedel än kondom och det fungerar inte helt 100 för oss, vill inte heller börja med några hormoner.
Så detta vore ett intressant “skydd” att pröva.

Svara
Marlena 7 december, 2017 - 13:28

Hej Cecilia! ⭐️
Vem vill inte vara med och tävla om man är kvinna? Att vinna den här tävlingen skulle betyda väldigt mycket då jag under 15 år har använt p-piller med massvis med hormoner. Detta har resulterat till humörsvängningar. Jag och min sambo diskuterade ang detta och vi valde att jag skulle sluta med piller och händer det något så får de göra det. Detta resulterar till att jag nu inte använder något skydd alls och det skulle vara ett otroligt bra sätt att ändå känna sig skyddad eller inte beroendes på vad man kommer överstens om! Och det vet jag att natural cycles skulle hjälpa mig med! ✨

Svara
Evelina 7 december, 2017 - 14:47

Vilken underbar tävling!

Har så länge tänkt skaffa detta men aldrig kommit till skott…
jag har ätit p piller i mer än 10 år nu och jag vill nu sluta eftersom jag inte alls mår bra av det. Som student har jag inte haft råd av ekonomiska skäl och tycker det vore så kul att verkligen få testa på Natural Cycles!

Har väldigt god kost och försöker äta ”ren mat” så varför inte använda naturligt preventivmedel?
Perfekt julklapp till mig själv. För att bli mer naturlig helt enkelt!

Svara
Marika 7 december, 2017 - 15:05

Jag skulle gärna testa NC och har tänkt på det ett bra tag. Vägrar hormonella preventivmedel igen och vill nu efter att ha fött två barn testa något annat. Hoppas!

Svara
Tina 7 december, 2017 - 15:18

Hej!
Min dotter har uttalat en önskan om en sådan termometer då hon endast 24 år gammal har provat de flesta traditionella p-metoder som dock inte fungerar ihop med hennes kropp. Fick hon en sådan till jul så kan hon nog inte få en bättre julklapp.
Hoppas på tur åt henne!
Hälsningar Tina

Svara
Linda 7 december, 2017 - 17:10

Att få denna chans att bli fri från tillsatta hormoner vore guld värt. Min kropp skulle bli väldigt glad att få chansen att testa NC.

Svara
Lena 7 december, 2017 - 17:37

Åh det skulle ju va helt underbart att vinna detta. Har haft p-spruta i flera år och nu när vi vill skaffa ett till barn har vi problem. Denna skulle hjälpa oss tror jag.

Svara
Louise 7 december, 2017 - 17:53

Jag är trött på och inte nöjd med min p-ring som jag haft under lång tid, men inte hittat något bra alternativ förrän nu. Jag skulle vilja sluta använda hormonprodukter och istället lyssna på kroppen (mha termometern).

Svara
Victoria 7 december, 2017 - 19:16

Jag skulle så jättegärna vilja testa NC då jag har testat många olika typer av preventivmedel men inget har fungerat för mig. Min kropp diggar inte hormoner tydligen, så slutade nyligen med det senaste “experimentet” mellanpiller som gjort att jag fått massa biverkningar. Nu har jag inte något mer att prova så skulle vara underbart om jag vann NC och kunna ha mer kontroll på ägglossning och gröna perioder utan hemska tillsatta hormoner. Är långtidssjukskriven med utbrändhet så hade varit en bra vinst, då min ekonomi är rejält begränsad men ändå vill ha koll på kroppens cykel. 🙂

Svara
Anna Viktorsson 7 december, 2017 - 19:17

P-piller förstörde min rytm o när nu 6 år (!!!!) senare kroppens balans är tillbaka behöver jag skydd igen. Jag är livrädd för att mixtra med kroppens hormoner och söker enbart 100% naturliga lösningar. Natural cycles låter lika självklart som menskopp och alltså något som kroppen mår bra av. Jag kan inte vänta att få testa! Hoppas hoppas ni ger mig chansen redan nu.

Svara
Hanna 7 december, 2017 - 19:55

Kanske har jag ingen aning om hur det är att vara kvinna. Vid 15års ålder hade jag knappt hunnit få min mens innan jag råddes att styra den genom tillsatta hormoner. Sedan dess har det gått 10år och jag har konstant utsatt min kropp för olika typer av hormonella preventivmedel och när jag av vården sökt rådgivning gällande hormonfria alternativ har de skakat på huvudet. Min kropp hann aldrig lära känna sig själv men jag tycker att det är dags! Som student har jag inte unnat mig NC men det vore fantastiskt att få testa NC då jag tror att det skulle passa mig perfekt!

Svara
Karin 7 december, 2017 - 20:13

Åh vad jag vill vinna! Som flera skrivit har jag velat testa Natural Cycles men inte kommit till skott än. Och det kan man ju fråga sig varför!?

Iallafall så räcker det med tre fina ungar. Men min man får jag inte nog av och efter 16 år med kondom så kan det ju bara bli bättre. Jag vägrar hormoner för det förändrade mig så påtagligt! Natural cycles skulle innebära en så spännande förändring och frihet 2018.
Håller tummarna!

Svara
Johanna 7 december, 2017 - 20:55

har Tagit ut min p-stav för ett tag sedan för att jag vill bli hormonfri och förhoppningsvis må mentalt bättre. Tyvärr är kondomer ett ont måste om man inte har koll på äl, vilket jag inte har. Skulle gärna vilja testa detta och se om det funkar för oss!

Svara
Jenny Öhman 7 december, 2017 - 20:58

Jag har funderat på natural cycles men har inte bestämt mig helt. Jag har redan 4st barn och det räcker utmärkt, jag vill heller absolut inte använda några hormonella preventivmedel. Min man har föreslagit natural cycles.. Kanske jag skulle använda vinsten om jag vann och ge den till min man i julklapp ha ha. Han skulle verkligen bli glad! 🙂

Svara
Marie 7 december, 2017 - 21:03

Hade verkligen varit en stor hjälp för mig att få testa detta.
Haft problem med myom som gjort det lätt för mig att få missfall. Äntligen opererat bort det. Och jag och min man vill gärna på barn. Då vi är 40 behöver vi hjälp med hitta de fertila dagarna så vill använda NC till att få barn och inte som preventivmedel.
Hade varit kul att få testa detta som en tidig julklapp

Svara
Ida 7 december, 2017 - 21:11

Två underbara barn har jag fått
Och min mans säd nu färdigt har sått
Ett naturligt preventivskydd vill jag ha
Och om natural cycles har jag bara hört bra
Så denna lucka vill jag gärna vinna
För att chansen att bli gravid ska försvinna.

Svara
Emma 7 december, 2017 - 21:13

Har under många år testat flertalet preventivmedel och alltid mått fruktansvärt dåligt av dem. Blivit nesstämd och känt aty allt varit trist. Så fort jag har slutat så mår jag bra igen. Skulle mer än gärna testa detta för att kunna vara på den säkra sidan hela tiden !

Svara
Rebecca 7 december, 2017 - 21:15

Jag skulle verkligen vilka testa detta då jag har testat många olika preventivmedel, men min kropp klarar inte av hormoner och jag har för högt blodtryck. Vore även skönt att kunna använda detta i framtiden när man vill ha barn!

Svara
Josefine 7 december, 2017 - 21:21

Har sedan jag slutade med minipiller för snart 3 år sedan inte fått tillbaka min mens och får nu stoppa i mig en himla massa tabletter för att hålla hormonerna i schack och må bra. Detta ställer till det en hel del när vi börjat fundera på att bilda familj. Har testat med ägglossningstester ett tag utan resultat och skulle gärna testa NC för att se om det händer något alls i kroppen.

Svara
Jennie 7 december, 2017 - 21:24

Vore intressant att pröva om det fungerar. Ett steg i rätt riktning -utan hormoner i min kropp.

Svara
Linda.H 7 december, 2017 - 22:02

Åh, har velat pröva NC och låta kroppen “hitta hem”. Efter piller, graviditet och depression vill jag som sagt låta kroppen hitta hem och läka sig själv. En stor bonus i att man lär känna sin kropp bättre och får större insikt i vad man behöver.

Svara
Jessica 7 december, 2017 - 22:07

Jag vill lära känna mig själv och min cykel. Har precis fått barn och ammar helt. Vill inte stoppa i en massa hormoner i kroppen längre. Jag testar mer än gärna!

Svara
Jonas Helmersson 7 december, 2017 - 22:10

Jag vill vinna åt sambon som har problem med p-piller sedan dag 1. Hormonerna förstörde hennes kropp så vi har slutat med p-piller. Vi har tittat på Natural Cycles och är väldigt nyfikna på det men hon är sjukskriven och jag halvt arbetslös så vi har inte haft råd ännu.

Svara
Anna Persson 7 december, 2017 - 22:10

Åh magiskt, i dubbel bemärkelse! Dels kan jag på ett naturligt sätt undvika alla hormoner jag inte tål och sen kan jag och min sambo planera för något magiskt också.. 🙂 Vore så spännande att få testa och förhoppningsvis må ännu bättre än vad jag gör idag. <3

Svara
Sabina 7 december, 2017 - 22:12

Åh självklart måste jag vara med och tävla här!
Jag har ett tag funderat på att testa just Natural Cycles men det har helt enkelt inte blivit av.
Har genom åren testat P-stav och flera sorters P-piller men aldrig varit nöjd med något. De senaste åren har jag börjat känna mig väldigt skeptisk till att trycka i mig hormoner, så det här alternativet låter som ett utmärkt val.

Svara
Caroline 7 december, 2017 - 22:16

Har i många år haft problem med hormoner i kroppen och blev för några år sedan rådd till att sluta med p-piller för att se hur kroppen mådde utan påverkan. Jag kommer aaaldrig stoppa i mig nåt liknande igen! Villen skillnad att vara ”natural”! Verkligen! Skulle därför jättegärna testa och utvärdera Natural cycles! Är också nyfiken på hur det fungerar ?! Skulle verkligen bli superglad att få testa!

Svara
Cecilia Folkesson 8 december, 2017 - 08:35

Grattis Caroline! Du är dagens vinnare 🙂
Jag kommer maila dig under dagen.

God Jul!
/ Cecilia

Svara
Maria 7 december, 2017 - 22:16

Sedan många år har jag inte kunnat använda någon form av “hormoner” och vill heller inte det då jag inte tror det är bra för kroppen. Det naturliga känns självklart bäst och att följa naturens cykel.

Svara
Anna 7 december, 2017 - 22:41

Jag har aldrig mått bra av preventivmedel med diverse hormoner. Fick för ett år sedan en dotter och behöver nu börja att använda preventivmedel igen. Skulle så gärna vilja prova NC. Kan även vara till hjälp när vi börjar fundera på syskon.

Svara
Angelika 7 december, 2017 - 22:46

Nu har jag fått mina två barn och är nöjd. Då min kropp inte mår bra av hormoner så vill jag inte börja med det igen efter flera år utan.
Så skulle vilja testa något naturligt. Då låter Natural Cykles intressant att testa.

Svara
Catrin 7 december, 2017 - 22:47

Hej! Jag vill vara med och tävla. Vill vinna för att jag just nu inte vill proppa i mig P-piller. Det känns fel helt enkelt. Har en son som är född 2016 och nu i somras föddes mina tvillingflickor och sedan dess har jag inte tagit tag i huruvida jag vill använda för skydd. Detta alternativ skulle passa mig riktigt bra. Därför vore det kul att vinna så man kan få prova. Kram

Svara
Emma 7 december, 2017 - 23:00

Jag vill gärna vara med att tävla om en möjlighet till ett fritt liv från hormon tillsatser! Nu har jag ätit p-piller i över 10 år så jag vet ju knappt vad som är normalläge i kropp och knopp längre! Det hade varit fantastiskt att få ge kroppen chansen att bli fri från tillsatser och återfå balansen igen!

Svara
Rut 7 december, 2017 - 23:01

Jag är sååå gärna med och tävlar!!

Svara
Lovisa 7 december, 2017 - 23:17

Hej, testar lyckan att vinna!
Jag har nog testat de flesta preventivmedel som finns och har inte hittat något som jag kommer överens med. Efter mitt andra barn (6 månader) har jag nu valt att testa hormonspiral denna gång. Än så länge har den inte imponerat på mig då jag fortfarande blöder sedan insättning! Skulle mer gärna sluta med alla dessa hormoner och låta kroppen få ha sin naturliga gång!
Kram

Svara
Malin 7 december, 2017 - 23:18

Åh, vill så gärna testa det här. Ser bara fördelar! Då jag vill och behöver bli bättre på att känna min kropp är detta en fantastisk möjlighet. Jag fick för några år sedan en propp och fick i samband med det veta att jag har SLE vilket gör att jag absolut inte får (vill ju naturligtvis inte heller) tillsätta hormoner vilket medför att alternativen för preventivmedel är väldigt liten. Det här hade varit guld värt för mig och min sambo!

Svara
Therese 7 december, 2017 - 23:25

Vilka fantastiska luckor! Jag har länge velat testa detta. Vill leva så ”giftfritt” som möjligt och med en oregelbunden menscykel skulle det vara intressant att få lära känna sin kropp på en annan nivå.

Svara
Maria 7 december, 2017 - 23:40

Jag har funderat rätt länge på hormonfria preventivmedel men har inte kommit till skott. Ska skaffa ett pessar nu och det här vore ett toppenkomplement. Och det vore kul att få hjälp att lära känna kroppen.

Svara
Emelie Wandel 7 december, 2017 - 23:43

Har ganska nyligen slutat med minipiller efter nästan 10års användande. Mitt kropp mådde inte bra av dem. Har letat efter ett hormonfritt precentivmedel som jag inte behöver sätta in i kroppen.

Har varit nyfiken på Natural Cycles, men inte fått tummen ur. För mig hade det här varit det perfekta tillfället att få se om det är nåt för mig.

Emelie.wandel@yahoo.se

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More