Julkalender ceciliafolkesson Funq wear

Lucka 10 – Kompressionsstrumpor från Funq Wear

av Cecilia Folkesson

Julkalender ceciliafolkesson Funq wear

– Presenteras i samarbete med Funq Wear –

 


Tävlingen är avslutad och dagens vinnare är Annika! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor.
Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


I dagens lucka har du chans att vinna ett presentkort på 500:- från Funq Wear. Hos Funq Wear hittar du kompressionsstrumpor och kompressionssleeves i en massa olika modeller och mönster. Funq Wear använder i största möjliga mån ekologisk bomull, bambu och merinoull. Alla tryck är gjorda med miljövänlig, giftfri och vattenbaserad färg.

 

Så fungerar kompressionsstrumpor:
Kompressionsstrumpor motverkar svullnader i benen och hjälper till att öka blodcirkulationen och transportera syrefattigt blod till hjärtat för syresättning.

Perfekta att använda om man sitter stilla hela dagarna, vid flygresor, under träning, vid graviditet eller om man har problem med svullna ben.

 

Såhär är du med och tävlar:

Vilka kompressionsstrumpor är din favorit?
1. Gå in på funqwear.se
2. Välj ut din favorit och skriv i kommentarerna vilka du valt och varför du gillar just dessa.
Tävlingen avslutas i kväll (10:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg.

Missa inte kommande luckor – de dyker upp 06:00 varje dag fram till julafton! Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka!

Lycka till!

 

Du kanske även gillar detta

57 kommentarer

Jenny Sjöberg 10 december, 2017 - 07:30

Jag har en ärftlig risk för blodproppar och är rekommenderad stödstrumpor nu särskilt när jag är gravid. Men de jag har är ju inte alls så snygga… Jag skulle hellre vilja kränga på mig ett par Zebra-mönstrade! Dessutom i ekologisk bomull – toppen! De såg jättefina ut och eftersom det är lite av en utmaning att nå tårna nu så kommer det säkert att underlätta om strumporna ser skojigare ut.
https://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/zebra-blackgrey

Svara
Madeleine 10 december, 2017 - 07:40

Jag har valt Kompressionsstrumpor Bomull Medical Blå Dam , jag älskar den fina blåa färgen !! Jag skulle ge min mamma dom i present för att hon behöver ha stödstrumpor varje dag men hon har tyvärr aldrig gillat dom pga att dom aldrig är så snygga ! Super alternativ , ingen som kommer o se att det är stödstrumpor!:-)

Svara
Lovisa 10 december, 2017 - 08:23

Jag skulle väldigt gärna vinna ett par Calf sleeves Rosa Unisex. Jag älskar rosa och dessa skulle verkligen piffa upp min träningsoutfit samtidigt som de skulle förbättra min återhämtning efter passen så jag blir fräsch inför nästa pass.

Svara
Caroline 10 december, 2017 - 08:29

Vilka fina! Jag hade valt ett bar blåprickiga. Älskar kläder som livar upp, speciellt nu på vintern!

Svara
Linda 10 december, 2017 - 08:30

Väljer https://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/kompressionsstrumpor-medical-dam-3 (svarta kompressionsstrumpor med den högre kompressionsgraden). Tyvärr finns de fina mönstren bara i de lägre klasserna, synd – dock är dessa perfekta till arbetet, diskreta och får ofta svullna ben när jag sitter ned mycket.

Svara
Linda 10 december, 2017 - 08:31

Jag tränar hårt just nu samtidigt som jag har stillasittande jobb framför datorn och ratten – dålig kombo för stela vader. Det kommer bli mycket asfaltslöpning framöver, transportspring tillochfrån jobbet en mil bort, för annars är det svårt att hinna med mängden träning inför Vasaloppet med två barn och heltidsjobb. De svarta kompressionsstrumporna med rosa logga i strl 39-40 skulle passa superfint både vid spring och jobbkläder. Jättesnygga!

Ha en fin dag 🙂

Svara
Kaisa 10 december, 2017 - 08:41

Jag hade valt ett par Calf sleeves i svart. Eftersom jag pga av återkommande åderbråck alltid har stödstrumpor när jag tränar hade det varit kul att för en gång skulle inte ha heltäckande stödstrumpor. Snyggt att kunna visa ankeln lite.

Svara
Frida 10 december, 2017 - 08:45

Jag hade valt de rosa sleevesen för att pigga upp lite i vintermörkret:) skulle vara spännande att testa, har aldrig kommit mig för att prova tidigare.

Svara
Sophie 10 december, 2017 - 08:55 Svara
Linda 10 december, 2017 - 10:16

Svårt att välja, alla är färgglada och jättefina verkligen men jag skulle nog ändå välja kompression Natur Dam eftersom vanliga nylonstrumpor inte ger det stöd som jag vill ha. Lycka till mig ♡

Svara
Helena 10 december, 2017 - 10:35

Har alltid använt alla glada färger jag hittar på stödstrumpor på jobbet, för att pigga upp då jag står upp hela arbetspasset. Men så insjuknade jag i rosfeber som satte sig på vänster smalben. Vid läkarbesöket så han att jag tycker du är ett fall för stödstrumpor, jag använder det! Ja på jobbet alltså… Jaha, men jag tycker nog du ska ha det jämt. Så nu skulle jag vilja vinna ett par Brillant Black, de skulle passa min allmänt svarta klädstil perfekt!

Svara
Anna 10 december, 2017 - 10:35

Jag har valt Calf sleeves Rosa Unisex, tränar mycket och verkar vara en bra produkt!

Svara
Åsa L 10 december, 2017 - 10:41

Jag reser till Indien runt fyra gånger per år. Kompressionstrumpor är ett måste på dessa långflygningar.
Blev så lycklig att se alla fina kompressionsstrunpor – att det nu finna med snygg design.
Skulle välja Kompressionsstrumpor Turkos Dam om jag vann

Svara
Monnah 10 december, 2017 - 10:53

Kompressionsstrumpor våg vore toppen att få
För mig som har åderbråck från ljumske till tå

Svara
Birgitta 10 december, 2017 - 11:00

Jag har valt kompressionsstrumpor Rosa dam, då jag gillar allt i rosa. Då jag flyger mycket skulle denna vinst passa mig perfekt. Kul med en färg som livar upp.

Svara
Johanna 10 december, 2017 - 11:08

Jag väljer kompressionsstrumpor natur dam i storlek 38. De funkar ju med vilken outfit som helst. Jag vill gärna ha sådana strumpor då jag har ett väldigt stillasittande jobb och får ibland svullna ben pga detta.

Svara
Charlott 10 december, 2017 - 11:08

Jippie, denna tävlingen passar mig. Jag älskar att springa i spåret länge länge länge, det är mitt sätt att få lugn och rensa tankarna. Därför önskar jag mig classic charchoral, svartgrå. Både få vara fin och må bra, det är grejen!

Svara
Anna 10 december, 2017 - 11:12

Jag hade valt ett par zebrarandiga i turkost 🙂 Hade lätt blivit coolast av alla på flygresan!!!

Svara
Jennie 10 december, 2017 - 11:20

Älskar löpning o cykling i skog o natur , för återhämtning i stressad vardag o för att må bra. Vore kul att testa Calf Sleeves turkos på mina rundor.

Svara
Berit 10 december, 2017 - 11:22

Svårt att välja,men väljer kompressionsstrumpor Petrol

Svara
Sanna 10 december, 2017 - 11:34

Paleo pineapple! För jag älskar ananas!

Svara
Carita 10 december, 2017 - 11:52

Funq Wear, skulle passa mig perfekt, som sitter stilla på ett kontor hela dagarna och för att förhindra att få blodpropp som finns i släkten.

Svara
Camilla 10 december, 2017 - 11:52

Hej!
Åh vilka underbara strumpor! Jag skulle vilja vinna dessa ❤️ https://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/kompressionsstrumpor-moderate-dam-11

Jag har jätte problem med vätska i kroppen och gillar inte alls stödstrumpor! Dessa skulle jag mer än gärna använda och de skulle hjälpa mig att må bättre

Svara
Caroline 10 december, 2017 - 12:10

https://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/kompressionsstrumpor-moderate-dam-11
Dessa var så snygga och stilrena, känner komforten bara jag ser dom. Hade blivit så glad för ett par sådana, då mitt jobb går ut på att sitta vid datorn och ringa hela dagarna.

Svara
Sara 10 december, 2017 - 13:14

Vad många fina strumpor det fanns! Tyckte kompressionsstrumpor med vågmönster var extra snygga! Hade varit perfekt nu när jag kommer vara mycket stilla pga en operation. Har dessutom redan haft blodpropp en gång, så hade varit kanonbra! Har stödstrumpor ibland men har aldrig sett så här snygga..

Svara
tova 10 december, 2017 - 13:15

https://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/dots-blue
Är snängliggande långa perioder så stördstrumpor försöker jag använda, har inga så här snygga, dem skulle jag använda utan protest, brukar se ut som en liten flugsvamp, prickig klänning, prickiga gummistövlar och ett prickogt paraply, ju fler prickar dest gladare tant

Svara
Anna ML Holm 10 december, 2017 - 13:33

Kompressionsstrumpor Svartgrå Dam i ekologisk bomull för att de är just ekologiska och även för att de är svarta och diskreta. 🙂

Svara
Pia 10 december, 2017 - 13:39

Jag fastande för de här, svarta och diskreta, men med ett roligt tryck. https://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/kompressionsstrumpor-moderate-dam-11

Svara
Annika 10 december, 2017 - 13:51

De zebramönstrade stödstrumporna i turkos skulle passa utmärkt för mig då jag jobbar som sjuksköterska. Färgen skulle pigga upp både mig, kollegorna och patienterna då uniformen är helvit! Stödstrumpor är för mig ett måste på nattskift då benen känns tunga men också mycket skönt att använda även dagtid.

Svara
Cecilia Folkesson 11 december, 2017 - 09:08

Grattis Annika, du är luckans vinnare! Kommer maila dig under dagen.

God Jul,
Hälsningar Cecilia

Svara
Lina 10 december, 2017 - 14:38

Det här är precis vad jag behöver! Är gravid, har kontorsjobb, ska snart ut och flyga OCH försöker hålla igång träningen så gott det går med begynnande foglossning… Jag fastnade för kompressionsstrumporna Burgundy Blush – så snygga (och funktionella)! 🙂

Svara
Anna-Karin 10 december, 2017 - 15:55

Hej, skulle behöva ett par snygga roliga flygstrumpor jag gillar dom grå prickiga (Gentle Grey) visste inte att det fanns så många fina stödstrumpor

Svara
Allgott 10 december, 2017 - 16:58

Mitt väl får bli Våg, vit-svart. Jättefräsiga strumpor och bra för mina gamla ben.

Svara
Jenny R 10 december, 2017 - 17:04

Kompressionsstrumporna för resan “gentle grey” vore perfekta för mig som alltid sväller så när jag reser.

Svara
Marie 10 december, 2017 - 18:05

Jag tyckte de blå med prickar var roligast https://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/dots-blue, men det är ju så många fina! Skulle vilja ge bort ett par till min kära kompis som är såld på kompressionsstrumpor pga krypningar i benen. Vinner jag får hon dem och så köper jag ett par till mig själv också för att stödja!

Svara
Elise Wii 10 december, 2017 - 18:47

Har ett väldigt stillatittande jobb så min kropp skulle verkligen behöva dessa 🙂

https://www.funqwear.se/dam/stodstrumpor-sheer-n-chic/kompressionstrumpbyxor-lace-15-18mmhg-dam

Svara
Lisa 10 december, 2017 - 18:51

zebra grå skulle jag välja.

Svara
Marie 10 december, 2017 - 18:51

Jag sitter sen en tid tillbaka i rullstol, då jag över en natt blev förlamad i benen. Måste använda stödstrumpor varje dag för cirkulationens skull eftersom jag svullnar om fötterna. Har bara provat knälånga hittills, så skulle vara kul att testa ett par ankelstrumpor. Fastnade för komfortsockor svartgrå stl 36-38. Den färgen funkar till allt. Ett plus att de är ekologiska. Har dessutom inte hittat någon sida med korta kompressionsstrumpor förut, så tack för tipset!

Svara
Ingela Ellingsen 10 december, 2017 - 19:03

Går och står mycket på jobbet och skulle jättegärna testa ett par svarta i modell strumpbyxa Känner mig ofta svullen i både fötter och ben så det här kanske är något för mig Hoppas på tur

Svara
Marie 10 december, 2017 - 19:48

Svala snygga och i härlig färg,
passar perfekt i sommar när jag ska prova att springa från Sälen till Evertsberg.
Den bästa stöttning och fint material kan jag behöva,
när jag både fysik och pannben ska bepröva.
Med dessa hoppas jag att resan går som i dans,
och att jag i Evertsberg får min efterlängtade krans!

Svara
ioana 10 december, 2017 - 19:50

Jag skulle gärna vilja ha strumpor i ekologisk bomull. Färgen är inte så viktigt, men jag tycker det är super att de har i ekologisk bomull!

Svara
Louise 10 december, 2017 - 19:58

Jag hade valt Calf sleeves Svart Unisex. Jag tycker att dom är snygga och hade varit ett perfekt sätt att motivera mig att springa även nu under vintern.

Svara
Petra 10 december, 2017 - 20:50

Har nyligen börjat löpträna och efter att ha läst din blogg så förstod jag att det är väldigt bra med kompressionsstrumpor. Calf sleeves Syrénlila tyckte jag var väldigt fina och verkar bra!

Svara
Iréne 10 december, 2017 - 21:04

Valet är lätt! Ett par svarta calf sleeves! Underbart fina, neutrala och smarta. Jag är en liten glad motionär, men skulle gärna lägga på lite extra kol med dessa sköna strumpor!

Svara
Elin 10 december, 2017 - 21:08

Calf sleeves blå unisex! Sneglade & Oh-ade på de mintgröna men insåg sen att mörkblå går hem alla säsonger & humör :). Länge tänkt prova kompressions men aldrig kommit till skott. Har inte haft några direkta problem vid löpning & nog därför inte tagit tag i det, men efter att den senaste tiden fått bekymmer med blodtrycksfall känns det läge att prova – & att få det som en tidig julklapp vore ju bara för bra .

Svara
Nathalie Wiktor 10 december, 2017 - 21:10

Kompresionsstrumporna som är svarta hade varit kanooon på jobb. Vi står och går ca 9h var dag på jobb. Svart är en diskret och snygg färg som hade passat mig perfekt.

Svara
Anna 10 december, 2017 - 21:15

Brittany blue är mitt val! Snygga att ha insikt så de syns. Får värre problem hela tiden vid flygning och vill ha snygga funktionsstumpor som jag kan ha hela tiden utan att skämmas vid mellanlandning.

Svara
Amanda 10 december, 2017 - 21:31

Jag har valt kompressionsstrumpa bomull Prickig Blå Dam. Super snygga och även hållbara! Har precis börjat använda kompressionsstrumpor på jobbet och har redan fått en positiv effekt. Mindre svullnad och pirr i benen.

Svara
Marike Wikström 10 december, 2017 - 21:34

Kompressionsstrumpor plommon skulle passa mig. Har svårt att få på mig mina vinterskor pga svullna fötter. Den härliga plommonfärgen gör mig glad

Svara
Åsa 10 december, 2017 - 21:35

Vilken toppen julklapp det här skulle vara att få. Min träning mot en av mina drömmars mål kommer kräva hårda pass och envishet och en kropp som får återhämtning på bästa sätt efter alla pass. Min dröm är att ta mig över mållinjen i Kalmar i augusti och få höra de magiska orden – Åsa you are an Ironman.
Dessa önskar jag mig https://www.funqwear.se/dam/kompressionssleeve/calf-sleeves-turqblue-s

Svara
Veralena 10 december, 2017 - 22:01

Är svag för djurmönstrade kläder därför väljer jag de zebrafärgade! Sitter väldigt mkt i jobbet så de skulle passa perfekt och kul att ha något annat än apotekets inte så roliga strumpor

Svara
Therese 10 december, 2017 - 22:02

Man blir glad när man ser dessa strumpor! =) Inom vården där jag jobbar är det i regel endast vitt som gäller och då är det roligt om man kan göra vardagen lite färggladare! T o m patienterna som jag kommer i kontakt med tycker det är roligt att man vågar tänja lite på gränserna. Har fått många komplimanger redan….

https://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/dots-blue

Svara
Hanna Bergman 10 december, 2017 - 22:09

Jag hade valt ett par turkos zebra som min mamma skulle få då hon dagligen använder kompressionsstrumpor i jobbet på ålderdomshem. Tänker att ett par snygga strumpor skulle pigga upp den dagliga tillvaron hos henne och dom äldre. 🙂

Svara
Anna 10 december, 2017 - 22:17

Skulle bli jätteglad för ett par kompressionsstrumpor Svartgrå Dam, stl 40.

Svara
Eva 10 december, 2017 - 22:21

Det par från Funq wear om skulle bli mitt val om jag vann är Calf sleeves syrenlila unisex! De
skulle jag verkligen njuta av att använda på mina långpass och använda för skön avlastning av vaderna efter tuffa träningspass.
Jättefina färger på alla strumporna!!

Svara
Elin 10 december, 2017 - 23:11

Kompressions zebra grå! https://www.funqwear.se/dam/kompressionsstrumpor-organic-cotton/zebra-
grey

Älskar att springa med kompressionsstrumpor! Skulle vara något att springa med zebramönstrat på Stockholm Matathon 2018!

Svara
Elin 10 december, 2017 - 23:52

Kompressionstrumpor zebra blå såg fina ut. Jobbar 8h/dag i pjäxor så dom hade vart sköna att ha

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More