Let your body be your weight!

av Cecilia Folkesson

Träningen går sakta framåt. Eller det är väl till att överdriva… Med inte så många veckor kvar tills bebisen kommer går det rätt segt. Foglossningar som vägrar släppa och en trötthet som hänger över en som en dimma. Men jag får glädja mig åt att jag inte gått upp 30 kilo som sist.

Och jag tränar faktiskt lite fortfarande, även om det går segt, och mer bakåt än framåt. Bodyweight-banden har blivit räddningen. Och de går att fästa i princip vart som helst. Mitt bästa ställe är i träden i stugan. Ingen insyn, inga trånga tights och ingen hets. Bara jag och massa flugor.

 

20140612-190756-68876541.jpg

Bodyweight band

Finns att beställa här.
Ange koden CEFO10 för 10% rabatt!

 

bodyweight app

Appen är gratis och finns att ladda ner här

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More