LCHF – från omöjligt till superlätt

av Cecilia Folkesson

Dagens lunch. På denna lista brukar lasagne, panerad fisk, pasta, och ärtsoppa ligga högt. När jag började med LCHF för några år sen var det nästan omöjligt att äta lunch ute. Man  fick skylla på glutenintolerans och fick lite extra isbergssallad och nån sås och gick därifrån i princip lika hungrig som när man kom.

Men nu för tiden är det andra bullar!

 

20130411-125604.jpg

Dagen lunch på Café Viskan: en twist på lax med blomkålsmos. Jag kör mina mejerifria veckor, så inget mos men extra sallad, avokado och extra aioli.

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Annamaria 11 april, 2013 - 21:19

Deras frukost är också toppen för oss LCHF:re! Getost, salami, skinka, äggröra, kokt ägg, bacon, yoghurt med olika frön, kokos och bär 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 14 april, 2013 - 09:23

Eller hur? Frukosten är nästan bäst! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More