Kommer detta ens funka?

av Cecilia Folkesson

Känner att jag håller på att bli sjuk. Det var längesen jag var sjuk nu. Förra året var jag sjuk ungefär hela hösten kändes det som. Denna höst är min tanke att jag ska vara frisk hela hösten istället.

Så jag körde på denna lunchen idag. Bara massvis med grönsaker. Få se om det hjälper.

Du kanske även gillar detta

8 kommentarer

Gunnel 10 oktober, 2013 - 18:34

Now then,,,Tar du dina vitamin D??
Cocosolja?
fraga fran ”nyfralst” och hoppas pa harliga tider
xxx

Svara
Cecilia Folkesson 10 oktober, 2013 - 21:46

Kör på båda två, men har slarvat lite med vitamin D pga slut 😉
Ska skärpa mig!

Svara
Mamma Monica 10 oktober, 2013 - 20:25

Visst var det gott, tiden vi fick vänta på maten uppväger det hela

Svara
Cecilia Folkesson 10 oktober, 2013 - 21:48

Supergott!

Svara
Hans 11 oktober, 2013 - 19:41

Hej

Jag har också problem med magen, uppblåst med mera. Äter LCHF och försöker undvika mjölkprodukter. Jag ser att du äter ganska mycket grönsaker och fibrer. Hur är din erfarenhet av vad som funkar i grönsaksväg, finns det något som man borde undvika extra noga.

Tack för bra blogg.

//Hans

Svara
Cecilia Folkesson 13 oktober, 2013 - 20:19

Hej Hans!
Kula att du gillar bloggen 🙂

Jag har haft en period nu då jag ätit VÄLDIGT mycket grönsaker. Magen mår rätt kasst av det. För mig funkar magen bäst på LCHF utan mejerier med lagom grönsaker.
Vill du gå ner i vikt/köra strikt LCHF ska du undvika grönsaker som växer under marken, samt röda grönsaker (mer socker)

Baljväxter ska alltid undvikas.

/ Cecilia

Svara
KikkiSandström 11 oktober, 2013 - 21:02

Märkligt att du tycker att det är sällan att bli sjuk en gång om året. Tror inte att maten på bilden hjälper. Men jag vet ju att du äter nyttigt annars oxå. Såg att nån redan hade tipsat om D-vitamin, så då behöver inte jag göra det. Men jag kan tipsa dig om att dricka just den här aloeveradrycken http://halsofokus-aloevera.com/produkter/halsa/aloe-vera-gel, som också finns i smakerna Berry Nectar http://halsofokus-aloevera.com/produkter/halsa/aloe-berry-nectar och Bits´n Peaches http://halsofokus-aloevera.com/produkter/halsa/aloe-bits-n-peaches. Vet inte om jag nu lagt in html-taggar, hoppas inte det. Jag vill ju bara att du ska hitta informationen. Krya på dig!

Svara
Emelie 15 oktober, 2013 - 13:31

Grönsaker funkar inte för mig när jag blir sjuk, men mycket kött (helst soppa med riktig buljong) och inälvsmat fungerar finfint.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More