hofsnäs

Kan man ångra sig?

av Cecilia Folkesson

När man vaknar upp på morgonen med denna utsikt. En vy vi haft de senaste tre åren och som jag verkligen älskar…

Vi är, som jag skrivit om tidigare, mitt uppe i en flytt. Vi kommer i princip byta allt. Ett superlitet hus i skogen mot ett enormt i ett bostadsområde. Eller det kanske inte är så enormt, men om man jämför så är det ca 4 gånger större än det hus vi bor i nu. Istället för granar får vi grannar, istället för stjärnklara nätter får vi titta på gatubelysning. Istället för att diska för hand – diskmaskin. Och vi kommer kunna ha ett normalt förhållningssätt till tvätten. Inte behöva planera varje maskin för att rätt tvätt ska hinna bli torr till rätt tillfälle…

Barnen kommer kunna springa till kompisar och leka. De kommer kunna cykla till skolan, gå till träningen själva och slippa sitta hemma och vänta på att vi ska köra dem överallt.

Men jag kommer sakna vårt hus så mycket! Jag kommer sakna att det är helt tyst och jag kommer till och med sakna rådjuren som äter upp alla små ekar på tomten. Det var längesen jag jag kände mig så “hemma” som jag gör i vårt lilla hus. Och då har jag ändå bott på en del ställen under mitt liv. Närmare 30 olika boenden när jag började räkna….

Så det är med splittrade känslor jag tittar på högen med flyttlådor.

 

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet!

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More